• 27-07-2016 Marele regret al Printului Harry: „Este normal sa suferim...”
• 27-07-2016 FILMUL ZILEI: «Ghost Team» - VIDEO
• 27-07-2016 Artistul roman Gabriel Grama la atelierul de pictura "Art Beyond Boundaries" din Sundbyberg
• 27-07-2016 Spectacolul ActOrchestra participa la editia a 56-a a Festivalului International de Vara, Ohrid 2016
• 27-07-2016 Au fost gasite ramasitele a noua detinuti politic, incarcerati la Periprava
• 27-07-2016 Tara cu cele mai multe biblioteci, raportat la numarul de locuitori, din Europa
• 27-07-2016 Ce inseamna cand visezi mort si inmormantare?
• 27-07-2016 Laura Bretan a reusit sa cucereasca si America. Vocea ei de aur i-a impresionat pe juratii de la ”America’s Got Talent”
• 27-07-2016 Ce se intampla in creierul nostru in timpul anesteziei! Biserica crede ca e un mare pacat!
• 27-07-2016 Anunturi importante facute la Comic Con
• 27-07-2016 Cine a fost parintele Jacques Hamel, ucis in timpul luarii de ostatici dintr-o biserica din Franta
• 27-07-2016 Apel disperat al OZANEI BARABANCEA! ”Va rog, va implor! E tragic”
• 27-07-2016 Peste 30 de oameni au fost arestati pentru diferite infractiuni, in timpul unui concert Guns N'Roses
• 27-07-2016 Muzeul Tarii Crisurilor trebuie sa elibereze o parte din Palatul Baroc pana la sfarsitul lunii
• 27-07-2016 Netflix ecranizeaza scandalul Panama Papers
Trailer Filme
Video Divertisment
Muzica Populara
Video Sport

Ipoteze socante privind masoneria. Ce legatura exista intre acestia si reptilieni

 

Ipoteza nr 1: Masonii ascund civilizatiile extraterestre

Masonii ascund calea de mijloc, care este calea calea principiilor, a reperelor universale. In lumea acesta exista mereu loc pentru evolutie. Dar masonii au inventat casatoria la primarie ca oamenii sa renunte la cea in fata lui Dumnezeu.

Tot ei promoveaza “vedete” care se casatoresc si se despart mai des decat altii isi schimba masina, sau care nu se casatoresc deloc.

Oamenii se vor simti in societate straini, ca si in familie. Din cauza competitiei intre religii, ele au dorit sa arate ce au unic si nu legatura prin Iubire cu toate celelalte credinte. Unic este si progresul, dar el este si deschiderea catre celelalte religii-surori, asa ca de prea mult ori ele s-au intors doar spre trecut, spre istoria intotdeauna unica.

Multe religii s-au transformat in muzee, cu un limbaj arhaicizat si cu conceptii asemenea.

Masonii indreapta lumea catre dezvoltarea tehnologica pentru a o evita pe cea spirituala. Dar chiar si fiintele din alte lumi care au venit pe Pamant au fost socate de luptele fratricide dintre oameni si au refuzat sa-si dezvaluie tehnologiile, stiind ca ele ar fi folosite in mod distructiv si pentru a adanci prapastia dintre tarile bogate si cele sarace.

Masonii incearca sa ascunda existenta civilizatiilor extraterestre, pentru ca ar trebui sa imprumute de la ele nu numai tehnologia, dar si intelepciunea cu care-si organizeaza societatea. Extraterestrii nu sunt importanti pentru evolutia spirituala, ci doar pentru cea tehnologica.

Oricum, cata vreme umanitatea va merge in continuare pe drumul masonic care distruge principiile si bunul simt, extraterestrii vor fi doar povesti pentru cei mai multi. Drumul spiritual al umanitatii se bazeaza pe om, iar extraterestrii au devenit acum un mit chiar in slujba distrugerii principiilor pe care umanitatea s-a bazat atat de mult timp si pe care se va baza si in continuare.

Ipoteza nr 2: Masonii care constituie elita conducatorilor, ar fi de fapt reptilieni!

Elita conducatoare a omenirii, illuminati, varful tuturor organizatiilor masonice ar fi de fapt compus din extraterestrii reptilieni care au capacitatea de ,,morphing”-adica pot lua aparenta umana. Politicienii de varf ar fi si ei exemplare de rasa. acesti extraterestri urmaresc sa obtina un control total asupra vietilor oamenilor.

Ei sunt carnivori, de fapt au nevoie de sange uman pentru a capta energia vitala din el, si pentru a-si mentine aparenta umana.

De asemenea sunt de-a dreptul obsedati de simboluri si de forta lor magica. Urmaresc sa plaseze in toate vortexurile energetice obiecte, monumente, cladiri cu rolul de-a modula energia planetara, de a o colora, de a o incarca cu informatia care sa le permita un control mental si spiritual chiar de masa.

Spre exemplu, nu ar fi chiar deloc intamplator ca sediile puterii sunt aranjate cel putin ciudat in puncte cheie ale unor figuri geometrice desenate de strazi (Steaua lui David si pentagrama fiind printre cele mai folosite simboluri), sau ca in preajma unor cladiri cu cupole impresionante se afla ca din intamplare obeliscuri (obeliscurile sunt simboluri falice si cupolele sunt simboluri feminine; alaturarea lor e menita sa intensifice energia si sa creeze daca se poate chiar vortexuri artificiale).


Urmareste CULTURAL.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +masonii +extraterestrii reptilieni
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri