• 21-04-2015 Masca funerara din aur a lui Tutankhamon a fost distrusa permanent
• 21-04-2015 Iarba noptilor, de Patrick Modiano
• 21-04-2015 Sute de mii de femei germane, violate de trupele aliate dupa razboi
• 21-04-2015 A vrut sa gateasca niste scoici. A INCREMENIT cand a descoperit ASTA: "E imposibil"
• 21-04-2015 «The Messengers» - VIDEO
• 21-04-2015 Prim-balerina Alina Cojocaru, din nou pe scena Operei Nationale Bucuresti, sambata
• 21-04-2015 Targul de Prier deschis in weekend la Muzeul Taranului Roman
• 21-04-2015 Evenimente dedicate culturii coreene, la Bucuresti
• 21-04-2015 Volumul cu insemnarile personale ale papei Ioan Paul al II-lea, lansat sambata in Capitala
• 21-04-2015 A vrut sa arunce pe toata lumea in aer - Teroristul NEBUN si povestea din spatele ranjetului sau
• 21-04-2015 Cosimo I de' Medici, primul Mare Duce de Toscana
• 21-04-2015 La Iasi incepe concursul "Tinere condeie". Vezi detalii
• 21-04-2015 MISTERUL mortii a peste 100 de milioane de oameni! Descoperire INCREDIBILA intr-un cimitir medieval din Germania
• 21-04-2015 CHINTAMANI, piatra misterioasa din Tibet care ofera nemurirea
• 21-04-2015 Eugen de Savoia, feldmaresal al Sfantului Imperiu Roman
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Trailer Filme
Video Divertisment
Muzica Populara
Video Sport

Ipoteze socante privind masoneria. Ce legatura exista intre acestia si reptilieni

 

Ipoteza nr 1: Masonii ascund civilizatiile extraterestre

Masonii ascund calea de mijloc, care este calea calea principiilor, a reperelor universale. In lumea acesta exista mereu loc pentru evolutie. Dar masonii au inventat casatoria la primarie ca oamenii sa renunte la cea in fata lui Dumnezeu.

Tot ei promoveaza “vedete” care se casatoresc si se despart mai des decat altii isi schimba masina, sau care nu se casatoresc deloc.

Oamenii se vor simti in societate straini, ca si in familie. Din cauza competitiei intre religii, ele au dorit sa arate ce au unic si nu legatura prin Iubire cu toate celelalte credinte. Unic este si progresul, dar el este si deschiderea catre celelalte religii-surori, asa ca de prea mult ori ele s-au intors doar spre trecut, spre istoria intotdeauna unica.

Multe religii s-au transformat in muzee, cu un limbaj arhaicizat si cu conceptii asemenea.

Masonii indreapta lumea catre dezvoltarea tehnologica pentru a o evita pe cea spirituala. Dar chiar si fiintele din alte lumi care au venit pe Pamant au fost socate de luptele fratricide dintre oameni si au refuzat sa-si dezvaluie tehnologiile, stiind ca ele ar fi folosite in mod distructiv si pentru a adanci prapastia dintre tarile bogate si cele sarace.

Masonii incearca sa ascunda existenta civilizatiilor extraterestre, pentru ca ar trebui sa imprumute de la ele nu numai tehnologia, dar si intelepciunea cu care-si organizeaza societatea. Extraterestrii nu sunt importanti pentru evolutia spirituala, ci doar pentru cea tehnologica.

Oricum, cata vreme umanitatea va merge in continuare pe drumul masonic care distruge principiile si bunul simt, extraterestrii vor fi doar povesti pentru cei mai multi. Drumul spiritual al umanitatii se bazeaza pe om, iar extraterestrii au devenit acum un mit chiar in slujba distrugerii principiilor pe care umanitatea s-a bazat atat de mult timp si pe care se va baza si in continuare.

Ipoteza nr 2: Masonii care constituie elita conducatorilor, ar fi de fapt reptilieni!

Elita conducatoare a omenirii, illuminati, varful tuturor organizatiilor masonice ar fi de fapt compus din extraterestrii reptilieni care au capacitatea de ,,morphing”-adica pot lua aparenta umana. Politicienii de varf ar fi si ei exemplare de rasa. acesti extraterestri urmaresc sa obtina un control total asupra vietilor oamenilor.

Ei sunt carnivori, de fapt au nevoie de sange uman pentru a capta energia vitala din el, si pentru a-si mentine aparenta umana.

De asemenea sunt de-a dreptul obsedati de simboluri si de forta lor magica. Urmaresc sa plaseze in toate vortexurile energetice obiecte, monumente, cladiri cu rolul de-a modula energia planetara, de a o colora, de a o incarca cu informatia care sa le permita un control mental si spiritual chiar de masa.

Spre exemplu, nu ar fi chiar deloc intamplator ca sediile puterii sunt aranjate cel putin ciudat in puncte cheie ale unor figuri geometrice desenate de strazi (Steaua lui David si pentagrama fiind printre cele mai folosite simboluri), sau ca in preajma unor cladiri cu cupole impresionante se afla ca din intamplare obeliscuri (obeliscurile sunt simboluri falice si cupolele sunt simboluri feminine; alaturarea lor e menita sa intensifice energia si sa creeze daca se poate chiar vortexuri artificiale).


Urmareste CULTURAL.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +masonii +extraterestrii reptilieni
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau