Local

Secretele apei neincepute

Publicat: 27 iun. 2000
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Secretele apei neincepute
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:13570;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Unul dintre cele mai interesante domenii ale magiei este cel al apei neincepute. Mai simplu spus este vorba de mai multe ritualuri magice in care se foloseste apa neinceputa, luata deci, in primele clipe de dupa miezul noptii fie dintr-o fantana, fie dintr-un izvor. Desi formeaza o latura foarte importanta a vrajitoriei, tehnicile cu apa neinceputa nu se folosesc oricand ci doar in anumite situatii, mai des intalnite fiind cele in care se doreste deslusirea viitorului, de unde rezulta caracterul divinatoriu al acesteia. Tehnica apei neincepute nu este foarte des folosita deoarece pericolul unor viziuni false sau a unor proaste interpretari este deosebit de mare. Daca este vorba de imagini infricosatoare interpretate ca prevestiri nefaste, acestea pot avea un efect negativ foarte puternic influentand consultantul si putand chiar modifica viitorul, care de multe ori nu este atat de negru precum apare in apa.
Pentru apa neinceputa avem nevoie de un vas de lut sau lemn adanc (minimum 40 cm), cu un diametru de cel putin 50 cm. Este extrem, de important sa nu existe nici un fel de metal in compunerea acestui vas.
Apa se ia numai din fantana (sau izvor) in noptile de vineri spre sambata. Atunci incepe noua zi si apa se afla intr-o stare de puritate maxima. Se ia cu un ulcior destul de mare incat sa nu trebuiasca repetata operatiunea. Si acest aspect este extrem de important; ritualul nu se poate face daca apa nu a fost luata din fantana o singura data.
Mai intai se lasa apa timp de o ora in vasul acoperit cu o panza de matase neagra. Apa neinceputa nu trebuie sa vada lumina timp de o ora de cand a fost scoasa din fantana iar apoi nu suporta decat lumina de lumanare. De aceea, chiar acoperit, vasul trebuie pus intr-un loc intunecos.
Pentru vizualizari se ia alcool de 70% si Aurum D6 (tinctura de aur folosita in homeopatie) la care se adauga cateva picaturi de ulei de trandafir si se pune amestecul in apa. Acest amestec este un puternic catalizator al fortelor astrale si va favoriza aparitia in apa a imaginilor asteptate. Inainte de a fi folosita, apa trebuie incarcata timp de 15 minute cu forta vitala a executivului. Acest lucru se face trasand un cerc magic concentrandu-va intens. Vasul cu apa se va afla in centrul cercului. Trebuie sa va imaginati o lumina albastruie care iese din palmele dvs. si se acumuleaza in apa. De abia dupa acest ritual apa poate fi folosita in scopuri magice.
Astraxis

Adauga un comentariu