News Flash:

10 Mai. Cuvinte emotionante despre MS Regele Mihai

9 Mai 2016
579 Vizualizari | 0 Comentarii
regele mihai 1
Presedintele Miscarii pentru Regat si Coroana, Marilena Rotaru, a transmis un comunicat emotionat cu ocazia zilei de 10 Mai.

"Coroana regala nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare unica a independentei, suveranitatii si unitatii noastre. Coroana este o reflectare a Statului, in continuitatea lui istorica, si a Natiunii, in devenirea ei. Coroana a consolidat Romania prin loialitate, curaj, respect, seriozitate si modestie.

Cea mai frumoasa coroana regala este increderea si dragostea romanilor, iar valoarea ei sta in propriile merite ale Romaniei." - Regele Mihai I al Romaniei.

La 150 de ani de la nasterea Coroanei Regale Romane, Cuvintele Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei sunt testamentul spiritual al "Marelui Rege", cum il numesc reprezentantii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si cei ai marilor cancelarii ale lumii. Regele, trecut prin pustietoarele vami comuniste, incercat la greu in exilul de 50 de ani asumat cu rabdare si dragoste iertatoare, coplesit, in amurgul vietii, de noi suferinte si dureri, dar statornic marturisitor al iubirii pentru Romania Eterna, ne indeamna fara ragaz sa ne iubim Patria si Neamul.

Vezi si Iata cum a reactionat Principele Nicolae dupa ce Regele Mihai i-a retras titlul


Miscarea pentru Regat si Coroana isi dedica principala sa misiune implinirii acestui testament, a iesirii din nefasta paranteza de 69 de ani, a refacerii statalitatii moderne, cu puternice radacini europene, ilustrata si exprimata de monarhia constitutionala, forma de guvernamant care a plasat Romania intre cele mai prospere si civilizate tari ale lumii.

Vezi si Casa regala la Savarsin. Cum a fost fotografiat REGELE MIHAI

La intreita aniversare din acest 10 Mai transmitem, cu deplin respect si aleasa pretuire, Majestatilor Lor Regelui Mihai si Reginei Ana, Custodelui Coroanei Romane, Altetei Sale Regale Principesei Mostenitoare Margareta si intregii Familii Regale, dragostea si fidelitatea noastra pentru afirmarea valorilor proprii natiunii, a identitatii pe care Coroana Regala Romana, nascuta acum 150 de ani, le-a slujit cu profund si continuu devotament.

Adresam urari de sanatate si prosperitate tuturor romanilor, impreuna cu speranta ca adevarul si credinta ne vor vindeca de smintelile lumii in care traim. Atragem din nou atentia tuturor politicienilor Romaniei de azi, ca nu exista alta cale de a fi legitimati decat prin restaurarea monarhiei constitutionale, prin repunerea Coroanei in Stema, prin sarbatorirea zilei de 10 Mai ca Zi Nationala (nu doar sarbatoare nationala) si prin devenirea Imnului Regal, Imn National.

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Traiasca Regele! La multi ani Romania!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

marilena rotaru comunicat emotionat coroana regala statului romania
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2090 (s) | 34 queries | Mysql time :0.053241 (s)