News Flash:

Al treilea secret dezvaluit de Fecioara Maria la Fatima. "Este cel mai inaccesibil de pe Pamant"

30 Mai 2017
507 Vizualizari | 0 Comentarii
fatima
Aproape toate profetiile facute de clarvazatori, de catre magi recunoscuti, astrologi, mistici sau cele care apar in textele sacre anunta vremuri grele pentru umanitate. Istoria abunda in prevestiri surprinzatoare care chiar s-au confirmat, dar si in asa-zise profetii care nu s-au implinit niciodata.

Numerosi sunt aceia care considera ca profetiile facute la un moment dat de Fecioara Maria cu privire la viitorul omenirii sunt cele mai demne de crezare dintre toate. Dincolo de orice fel de convingeri, lucrurile neobisnuite care s-au petrecut in Portugalia, la Fatima, incepand cu luna mai 1917 raman o enigma nedeslusita pe deplin nici pana in ziua de azi. Ceea ce a devenit pentru Biserica Catolica „al treilea secret de la Fatima” este interpretat astazi de unii si de altii, credinciosi sau nu, ca fiind fie un fenomen paranormal, fie o manifestare de origine spirituala, fie o halucinatie colectiva, fie o impostura si chiar exista unii care cred ca este vorba despre un fenomen extraterestru de tip OZN, scrie angelspir.ro.

Vezi si Secretele de la Fatima: Profetiile sumbre desecretizate de Vatican

Evenimentele care au avut loc la Fatima la inceputul secolului trecut sunt, intr-adevar, tulburatoare. Ele s-au petrecut sub ochii plini de uimire ai unor copii „simpli”, fara scoala, cat si sub privirile uluite a mai multe zeci de mii de oameni. La momentul respectiv, revelatiile facute atunci de Fecioara Maria au destabilizat destul de mult institutia ecleziastica, intr-atat de serios incat au fost permise toate alterarile si toate interpretarile posibile.

Aparitiile de la Fatima au generat o admiratie inca si mai intensa decat evenimentele de la Lourdes, in Franta. Daca mesajul marial primit de Bernadette Soubirous in 1858 la Lourdes a fost foarte scurt, constand in numai cateva fraze de natura strict religioasa si chiar de natura intima, in schimb mesajul adresat micilor pastori de la Fatima se repeta la intervale regulate, in fata unor multimi din ce in ce mai mari. Saptezeci de mii (70.000!) de persoane au vazut cu ochii lor Soarele „dansand pe cer” inainte de a se pravali in mod vertiginos spre cei prezenti, dandu-le tuturor senzatia ca se va izbi de pamant.

Dincolo de toate acestea, multi dintre cei care interpreteaza fenomenul de la Fatima se mai intreaba inca, in mod simplist, de ce Fecioara le-a aratat oamenilor Soarele pravalindu-se peste pamant? Altii se intreaba de ce a mintit cu seninatate Vaticanul cu privire la cel de-al treilea secret lasat de Lucia, mica prezicatoare de la Fatima? De ce la moartea acesteia, in 2005, cardinalul Ratzinger (alias Papa Benedict al XVI-lea) a dispus sa fie imediat sigilata chilia ei de la manastirea carmelita din Coimbra?

„Secretul de la Fatima trebuie ingropat in locul cel mai ascuns, cel mai adanc, cel mai intunecat si cel mai inaccesibil de pe Pamant”, a afirmat la un moment dat cardinalul Ottaviani, in 1967.

Dupa celebra „Profetie a Papilor” a Sfantului Malachia –numita si „Profetia Sfantului Malachia” si atribuita unui calugar irlandez devenit arhiepiscop de Armagh, prieten al Sfantului Bernard de Clairvaux, fondator al ordinului cistercian – se pare ca ne aflam deja in vremurile din urma.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

profetiile fecioara maria portugalia biserica catolica secret fatima
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027153 (s)