News Flash:

Cele mai frumoase muzee pe care le puteti vizita fara sa va ridicati de pe canapea - FOTO

28 Februarie 2016
850 Vizualizari | 1 Comentarii
galeria nationala londra
Incredibilul proiect „Google Art Project”, care ofera tururi virtuale ale celor mai bune muzee din lume, scrie Rador.

Muzeul de Arta Moderna din New York

Acesta este unul dintre cele mai renumite si mai vizitate muzee din lume. La Muzeul de Arta Moderna din New York pot fi vazute nu doar lucrari ale timpurilor noastre, ci si originalele unor opere de arta contemporana, precum pictura „The Starry Night” (1889) a lui Vincent van Gogh si „Hope II” (1907-1908) a lui Gustav Klimt. Turul virtual ofera, de asemenea, posibilitatea vizualizarii unor exponate neobisnuite de arta moderna, si anume: costume originale, fotografii, afise, sculpturi si picturi „psihogeografice” ale lui Mark Bradford.

Galeria Nationala din Londra

Aici sigur veti putea petrece toata ziua! Muzeul londonez detine picturi din secolul al XIII-lea pana in secolul XX. Va recomandam sa apreciati pictura „Fecioara intre stanci” a lui Leonardo da Vinci, „Venus si Marte” a lui Sandro Botticelli si tabloul „Alegoria Prudentei” al lui Titian. Acestea si alte capodopere sunt accesibile in expozitia virtuala de la Galeria Nationala din Londra.

Vezi si Misterul bisericii din Densus - VIDEO

Vechea Galerie Nationala din Berlin

Muzeul german detine picturi din secolul al XIX-lea in stilul clasicismului, romantismului, impresionismului si al modernismului timpuriu. Cele mai deosebite sunt tablourile lui Édouard Manet – „In the Conservatory”(1879), al lui Gustave Courbet – „The Wave”(1870) si al lui Caspar David Friedrich – „The Monk by the Sea” (1808–1810). De asemenea, va puteti plimba prin intregul complex muzeal. Ce-i drept, unele picturi au ramas fara semnaturi.

Muzeul Versailles din Franta

Acesta este un loc in care toata lumea va simti maretia regala. Cu ajutorul „Google Art Project” se pot admira nu doar celebrele tablouri „Moartea lui Marat” (1793) al lui Jacques-Louis David, „Rebecca si Eliezer” al lui Paolo Veronese si „La Victoire soutenue par Hercule” al lui Jean Baptiste Jouvenet, dar si felul in care s-a schimbat, in timp, unul din cele mai luxoase palate din istorie. Turul virtual ofera, de asemenea, o plimbare prin parcul castelului.

Vezi si
Decizie istorica. Muzeul Bran se inchide dupa jumatate de veac

Galeria de Stat „Tretiakov” din Moscova

Iubitorii de arta nu vor gasi nicaieri colectii complete ale lucrarilor realizate de pictori din Rusia ca aici. Printre preferate se numara „Marea Neagra” de Ivan Aivazovski, „Colierul de Smarald” de Victor Borisov-Musatov, „Doamna in albastru” de Konstantin Somov si „Fata cu piersici” de Valentin Serov.

Galeria Nationala de Arta Moderna din India

Doriti sa stiti mai multe despre arta indiana? Atunci alegeti acest muzeu. Picturile va vor ajuta sa cunoasteti o cultura complet diferita. La Galeria Nationala de Arta Moderna din India sunt prezentate nu doar lucrari ale artistilor indieni, ci si picturi ale artistilor europeni, care au fost realizate in India. Demna de atentia noastra este pictorita Amrita Sher-Gil, care este comparata, adesea, cu pictorita mexicana Frida Kahlo.

Galeria Uffizi din Florenta


Galeria Uffizi din Florenta este cel mai vizitat muzeu din Italia. La „Nasterea lui Venus” a lui Sandro Botticelli se poate privi cu orele! Tot aici pot fi admirate picturile „Adoratia magilor” (1481) si „Buna Vestire” (1475) ale lui Leonardo da Vinci, „Flora” (1515-1517) a lui Titian, „Ingerul muzicii” a lui Rosso Fiorentino, dar si alte picturi renumite.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Galeria_Uffizi_din_Florenta
proiect tururi virtuale muzee vezi si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013866 (s)