News Flash:

Cinci contradictii din Biblie

1 Octombrie 2013
2858 Vizualizari | 0 Comentarii
1. Oare sunt Sfintele Scripturi inspirate de la Dumnezeu…?
Iata ce ne spune Epistola a 2-a a Sf. Apostol Pavel catre Timotei 3:16: “Toata scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos spre invatatura…”, pe cand alte versete ne spun clar cu totul altceva: Epistola I-a a Sf. Apostol Pavel catre corinteni 7:6:  “Aceasta o spun din ingaduinta, nu din porunca.” ;  7:12: “Celorlalti le graiesc eu, nu Domnul…” ; 2 Corinteni 11:17: “Ceea ce spun in aceasta privinta a laudei, nu o spun dupa Domnul, ci ca din nerozie” .
2. Pot fi iertate toate pacatele…?
Iata cum se contrazic Scripturile:  Faptele Apostolilor 13:39: “Intru el, oricine care crede se indrepteaza de toate cate n-ati putut sa va indreptati in legea lui Moise” si Marcu 4:29: “Dar cine va huli asupra Duhului Sfant nu are iertaciune in veac, ci de pacat vesnic va fi vinovat” .
3. De unde s-a ridicat Isus la ceruri…?
Se pare ca nu stim ce raspuns sa dam atunci cand suntem intrebati asta, deoarece Biblia mai mult ne baga in ceata. Iata la ce ma refer:  Faptele Apostolilor 1:9-12:  “Iar dupa ce a grait acestea s-a inaltat cu ei de fata, si un nor l-a luat din ochii lor. Si pe cand se ducea el, iar ei priveau la cer cu ochii atintiti, iata doi barbati au statut langa ei, imbracati in haine albe; Si acestia au vorbit: Barbati Galileieni, de ce stati uitandu-va la cer? Acest Isus care s-a inaltat de la voi la cer, astfel va si veni, precum l-ati vazut ducandu-se la cer. Atunci ei, de la muntele ce se chiama Eleonul , si care este aproape de Ierusalim cale de o Sambata ( 2000 de coti), s-au intors in Ierusalim” si Luca 24: 50-51: “Apoi i-a adus afara pana spre Betania, si ridicandu-si mainile i-a binecuvantat. Si pe cand ii binecuvanta s-a despartit de ei si s-a ridicat la cer” .
4. Cati ingeri erau in mormantul lui Isus..?
Unul ,potrivit Evanheliei dupa Marcu 16:5: “Si intrand in gropnita vazura un tanar sezand in partea dreapta, imbracat intr-o haina lunga alba, si se spaimantara”, doi, potrivit Evangheliei dupa Luca 24:4: “Dar pe cand ele erau in mare nedumerire despre aceasta, iata ca doi barbati au stat in fata lor, in vesminte stralucitoare “ . Oare cine are dreptate…?Marcu sau Luca?!
5. Cate femei au venit la mormantul lui Isus…?
Sa fi venit doar Maria Magdalena sau sa fi venit insotita si de Maria, mama lui Isus…?
Matei 28:1: “Tarziu, Sambata noaptea, cand se lumina de ziua intaia a saptamanii, a venit Maria Magdalena si cealalta Marie, ca sa vada mormantul”.
Ioan 10:1: “In cea dintai zi a saptamanii, Maria Magdalena a venit la Mormant, dis-de-dimineata, pe cand era inca intuneric, si a vazut piatra de la gura mormantului, data laoparte”.
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021049 (s)