News Flash:

Simbolurile si ocultismul din spatele Marelui Sigiliu american

20 Noiembrie 2013
3442 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe aversul sigiliului american se afla doua inscriptii latinesti, pe margine: “Annuit Coeptius”, iar in partea inferioara “Novus Ordo Seclorum”, aceste inscriptii sunt traduse in mod obisnuit prin “Anuntul nasterii, al creatiei sau al sosirii ” si “Noua Ordine Seculara”.
Ochiul din triunghi este vazut de obicei ca ochiul lui Dumnezeu care vede totul cu intelepciune, iar lumina care iese din triunghi ar fi lumina intelepciunii divine, scrie zonamisterioasa.eu.
Anul inscris pe randul de jos al pietrelor ce construiesc piramida este 1776: an in care America si-a castigat existenta… printre altele. Reversul sigiliului nu poarta decat o inscriptie in latina: “E Pluribus Unum” tradusa ca “Toti sunt Unul”. 
Vulturul simbolizeaza divinitatea in multe filosofii religioase vechi, aici l-ar indica pe Dumnezeu, forta sa senina, utilizata pentru aparare, iar ramura de maslin reprezinta pacea. Stelele de deasupra capului vulturului formeaza steaua lui David sau Magen David. 
Nu s-a incercat niciodata explicarea publica a acestei alegeri si multe alte simboluri prezente in mod dubios pe sigiliu au ramas necunoscute muritorilor de rand.
Putem incepe demersul nostru cu reversul sigiliului.
Ce legatura poate fi intre o piramida si Statele Unite ale Americii? De ce piramidei ii lipseste piatra din varf? De ce ochiul intelepciunii divine este reprezentat intr-un triunghi? De ce piramida are fix 13 etaje?…
Piramida nu este alta decat Marea Piramida de la Gizeh, partea superioara lipseste pentru a indica faptul ca finalul, sau “Cuvantul Pierdut”, lipseste . Aceasta piramida nu a fost construita numai pentru a servi ca mormant pentru faraon, ea servea de asemenea la transmiterea marilor secrete din timpurile stravechi ale lui Amon, Horus, Ra, Osiris si Thot.
Aceste secrete constituie fundamentul tuturor doctrinelor si scolilor moderne, ale misterelor hermetice, care sunt toate societati pagane. Ele pot afirma credinta in Dumnezeu, dar acesta nu este unul si acelasi cu Hristos.
Ochiul intelepciunii lui Dumnezeu este un simbol masonic, acest ochi il reprezinta pe Marele Arhitect al Universului, Marele Geometru al Universului, Dumnezeu sau Yod. El este asezat intr-un triunghi care este simbolul misterului reprezentand intelepciunea, frumusetea si forta, asezat invers acest triunghi reprezinta universul cu infinitul in jos.
Acest lucru inseamna ca acest ochi nu este cel al lui Dumnezeu, ci al omului, o ordine finita. Cele 13 grade ale piramidei reprezinta ceva rebel si rau pentru ca 13 este numarul pe care guematria biblica si cabalistica il atribuie lui Satan, ucigasului, sarpelui, dragonului, lui belial, ispititorului sau rebeliunii. 
“Annuit Coeptis, Novus Ordo Seclorum” a fost tradus de unii mistici, in acest context, prin anuntul sosirii unei noi ordini secrete a erei noastre. Alti mistici traduc prin: “ordinea stabilita a vremurilor vede cu un ochi bun eforturile noastre”. 
Chiar termenul “Marele Sigiliu” reprezinta “Mahamudra” in sanscrita, ceea ce inseamna: uniunea tuturor dualitatilor aparente si bucuria suprema care vine o data cu realizarea uniunii mistice. 
Pentru a rezolva partea urmatoare a sigiliului, trebuie sa recurgem la misticism pentru a topi “dualitatea aparenta a sigiliului”, caci in aparenta el este format din doua parti.
Totodata, inainte de a realiza uniunea celor doua, simbolismul de pe reversul sigiliului trebuie sa fie explicat. 
Vulturul este simbolul divinitatilor din vechime, lucru care va deveni mai evident atunci cand vom analiza uniunea mai departe in text. Vulturul de aur este simbolul Romei. De fapt, evreii au smuls vulturul de aur atunci cand romanii au vrut sa-l puna pe templul sacru al lui Solomon. 
Cele noua pene din coada vulturului reprezinta cele noua fiinte din cercul intern al iluminarii, din “Marea Fraternitate Alba”, Iluminatii. “Noua” este si finalitatea sau sfarsitul in guematria biblica… Hristos a murit in ora a noua (9). 
Capul vulturului este intors spre dreapta, ceea ce semnifica : “el vede cu un ochi favorabil partea dreapta sau ordinea stabilita”. Prin comparatie, ne dam seama ca vulturul nazist isi tinea capul spre stanga spre a arata schimbarea, revolutia, rebeliunea.
Doctrinele comuniste din intreaga lume se gasesc de asemenea la stanga, impreuna cu ordinele fasciste pentru ca amandoua sunt structuri piramidale cu sens unic mai curand decat structuri de “guvernare limitata”.
Ramane sa afisam care este ordinea stabilita asupra careia se uita cu bunavointa vulturul… Ar putea fi aceasta ordinea de care vorbeau vechii profeti in BIBLIE ?…Inca o data, cu ajutorul geometriei si guematriei sacre, cele 12 linii orizontale de pe blazonul vulturului simbolizeaza “guvernul perfect”.
Cele 6 linii verticale compuse din 3 linii inchise la culoare intre care sunt intercalate 7 spatii albe in partea inferioara a blazonului dau ceea ce urmeaza dupa analiza:
-omul pacatos (6)
-trinitatea tenebrelor (3 linii inchise) opuse celor 7 Biserici ale lui Hristos sau ordinii din sigiliul lu Dumnezeu (7 spatii albe)”.
Fraza latina “E pluribus Unum” inseamna “a da ordine haosului unificand numarul intr-unul singur”. Sagetile din gheara sunt simbolul violentei si fortei militare, iar ramura de maslin reprezinta pacea si fructele sale.
Stelele de deasupra capului vulturului au un sens in intregime mistic, cele 13 stele mici au cate cinci varfuri, ele sunt numite mai exact “sigiliile lui Solomon”.
Multi oameni au aflat in mod gresit ca sigiliul lui Solomon ar fi format din cele 2 triunghiuri echilaterale suprapuse, lucru neadevarat. Steaua in 5 colturi este protectia vrajitorilor initiati contra spiritelor rele, ei stau in centrul unei stele in 5 colturi care la randul ei este inscrisa intr-un cerc. 
Cele 13 stele in 5 colturi formeaza traditionalul: Magen David “sau “Steaua lui David”. Aceste triunghiuri inlantuite reprezinta “uniunea celor 2 realitati”, adica uniunea lui Dumnezeu cu omul, a infinitului cu finitul, a spiritualului cu materialul.
Acum, cand am ridicat fundatia vom incepe contructia.
Atunci cand s-au facut dispozitive dupa fata si reversul Marelui Sigiliu a fost foarte usor de descifrat codul ascuns. Suprapunand reversul peste avers, asa incat triunghiul ochiului sa acopere perfect stelele lui Magen David, vedem ca apar cele trei sigilii ale lui Solomon, fiecare dispus in exteriorul triunghiului.
Aceste 3 stele stralucitoare pot reprezenta cele trei “lumini emblematice” ale francmasonilor: Biblia, echerul si compasul… pe care le mai putem numi si “bijuteriile lojii “. 
Ele pot reprezenta si trinitatea satanica, exista 5 pozitii diferite din care putem vedea aceste 3 “lumini”, in exteriorul triunghiului dar in centrul “cercului iluminatilor”. In fiecare pozitie se pot citi mesajele adresate misticilor.
Varful aripilor vulturului arata spre unele dintre ele, intersectia din cerc indica altele. Cele 28 de linii intunecate care inconjoara steaua lui Magen David sunt linii de referinta fiind prelungirea sagetilor pentru a face accesibile alte mesaje atat in latina cat si in simboluri. 
Putem gasi o alta serie de mesaje codate plasand piramida asa incat unul dintre unghiurile de la baza sa corespunda cu partea de jos, ascutita, a blazonului. Este remarcabil cum toate unghiurile si dimensiunile din prima fata a blazonului corespund perfect cu cele de pe verso. 
Ne vom aminti de un alt mesaj simbolic din capitolul 13 al Apocalipsei, versetul 12 vorbeste de o a doua bestie (a doua Roma?) care isi va exercita autoritatea asupra primei bestii (vechea Roma?) sub ochii si in prezenta acesteia.
Ochiul Noii Ordini Mondiale seamana de altfel foarte bine cu ochiul vulturului Romei, sub care pare ca se disipeaza… Atunci cand privim ochiul noii ordini mondiale in aceasta pozitie remarcam imediat semnul zeului Horus, ochiul inaripat al luminii eterne. Capul vulturului si ochiul in triunghi supravegheaza piatra din varful piramidei care denota forta si intelepciunea superioara. 
Multi francmasoni si rozicrucieni vor recunoaste imediat aceasta combinatie… caci ea decoreaza inca multe documente oficiale si sedii ale lojelor masonice. 
Varful blazonului se odihneste pe cel de-al saselea rand de pietre care compun piramida. Piatra din varf devine atunci blocul rectangular format de partea superioara a blazonului, compus din 12 linii orizontale ale “guvernului perfect”. 
Masonii vor intelege deci ca acest bloc rectangular reprezinta dubla piatra cubica descoperita pe locurile celui de-al doilea templu. In acelasi timp, fiti preveniti… acest mesaj simbolic nu este adevarata lumina. 
Iata mesajul: “Piatra din varf care lipseste si cuvantul-verbul-pierdut sunt amandoua oferite atunci cand guvernul perfect sau piatra cubica a marii lumini inaripate din cer isi va lua locul ce i se cuvine de drept”.
In plus dat fiind ca pasarea poate reprezenta si Phoenixul egiptean, sau pasarea vietii eterne, aceasta imagine ar putea reprezenta Phoenixul care renaste din cenusa haosului sau dintr-o distrugere anterioara (vezi Geneza 1,2). Se poate ca istoria egipteana a zeului care a fost aruncat pe Terra (legenda originala a Phoenixului) sa fie de fapt povestirea caderii lui Thot, Hermes, Baal, Mardouk sau Satan. 
Daca este asa, asta ar constitui o proba suplimentara ca “cel cazut” incearca sa renasca din cenusa distrugerii sale trecute ca Phoenix atotputernic. Este posibil ca acesta sa fie sigiliul sau secret…
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sigiliului american annuit coeptius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013200 (s)