News Flash:

Concursul de Fotografie ”Sarbatorile Iasului 2013”

1 Octombrie 2013
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
Municipalitatea, Yellow Store si Asociatia FotoIasi organizeaza in perioada 1-28 octombrie 2013 a treia editie a Concursul de Fotografie ”Sarbatorile Iasului 2013”.

Concursul este deschis tuturor pasionatilor de fotografie, indiferent daca sunt amatori sau profesionisti.

Fotografiile, facute in perioada Sarbatorilor Iasului 2013, vor exprima punctul de vedere al autorului legat de acest eveniment ajuns anul acesta la cea de a XXII-a editie. Oamenii, locurile Iasului aflat in sarbatoare (si nu numai), interactionarea pelerinilor cu arealul iesean, sarbatoarea religioasa, manifestarile laice - targuri, serbari, manifestari sportive - toate, la un loc, se pot regasi in imaginile cu care se va participa la concurs.

- Fiecare concurent poate participa cu un numar de maxim 10 fotografii digitale alb-negru sau (si) color (dar nu mai putin de 3), realizate prin orice procedeu tehnic. Se admite orice fel de prelucrare care vine in sprijinul transmiterii mesajului dorit de catre autor.

- Fotografiile pentru concurs vor avea urmatoarele caracteristici tehnice: minim 3000 de pixeli pe latura mare, salvate jpeg la rezolutie maxima.

- Taxa de participare la concurs este de 20 lei.

- Se vor acorda patru premii, respectiv Marele premiu (constand intr-un aparat de fotografiat DSLR Nikon D3200 cu obiectiv Nikon 18-55 mm VR) - oferit de Yellow Store, Premiul I (in valoare de 500 lei), Premiul II (in valoare de 300 lei), Premiul III (in valoare de 200 lei) – oferite de administratia locala.

- Imaginile se vor inscriptiona pe CD, impreuna cu un CV al autorului (nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de mail, adresa de sait/blog/FB), se vor pune intr-un plic (impreuna cu taxa de participare) si vor fi aduse de catre autori la Primaria Municipiului Iasi intre 21 si 23 octombrie 2013 la camera 12 (Biroul de Programe pentru Societatea Civila) - pentru Ozolin Dusa, sau vor fi trimise prin posta, pana cel tarziu pe 22 octombrie 2013 pe adresa: Ozolin Dusa, C.P. 100 - O.P. 1 Iasi, sau vor fi duse de catre autori intre 21 si 23 octombrie 2013 la Magazinul Yellow Store din Palas Mall Iasi (pe plic se va mentiona pentru Concursul ”Sarbatorile Iasului”), ocazie cu care vor primi un card de fidelitate PhotoPASS incarcat cu 50 de puncte, respectiv echivalentul a 50 lei, care vor putea fi utilizati la achizitia de produse din cadrul Yellow Store.

- Fotografiile primite la concurs vor fi jurizate de catre un selector unic in persoana domnului Florin Andreescu, care va acorda cele patru premii.

- Castigatorii vor fi anuntati luni 28 octombrie 2013, ora 18 la Libraria Carturesti din Palas Mall, ocazie cu care va fi organizata o seara dedicata Fotografului si Autorului Florin Andreescu.

Pentru popularizarea acestei actiuni organizatorii vor putea folosi imaginile primite la concurs fara plata dreptului de autor, dar cu specificarea expresa a numelui acestuia.

Plicurile primite fara taxa de participare nu vor fi luate in considerare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasionatilor fotografie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014010 (s)