News Flash:

Editura Universitatii Cuza, medaliata la Euroinvent

14 Iunie 2016
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Medalii Editura UAIC Iasi
Editura Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi a fost medaliata la Salonul de Carte din cadrul evenimentului Euroinvent 2016. Potrivit reprezentantilor UAIC, Editura institutiei de invatamant superior a reusit sa obtina patru medalii de aur, doua de bronz si Diploma de Excelenta, acordate unor lucrari publicate recent. Reprezentantii UAIC au publicat si imagini cu lucrarile ce au adus medalii editurii.
Medalie de aur la Salonul de carte si manifestari artistice din cadrul Euroinvent 2016, acordata lucrarii editate de Victor Spinei, Nicolae Ursulescu si Vasile Cotiuga, "Orbis Praehistoriae. Mircea Petrescu - Dimbovita – in memoriam", un volum de studii dedicat de catre discipolii sai savantului Mircea Petrescu-Dimbovita (1915–2013) la 100 de ani de la nastere.
Medalie de aur la Salonul de carte si manifestari artistice din cadrul Euroinvent 2016, acordata lucrarii "Studii si cercetari in geostiinte", Vol. 1, coordonata de Constantin Rusu si Dumitru Bulgariu.

Vezi si Carte despre marele general Henri Mathias Berthelot, lansata la Iasi
Medalie de aur la Salonul de carte si manifestari artistice din cadrul Euroinvent 2016, acordata lucrarii "Aerosolii salini in dezvoltarea copiilor", de Ion Sandu, Maria Canache, Sandu Andrei Victor si Viorica Vasilache.
Medalie de aur la Salonul de carte si manifestari artistice din cadrul Euroinvent 2016, acordata lucrarii "Aerosolii salini in imbunatatirea performantelor sportivilor", de Ion Sandu, Catalina Mihaela Stirbu, Sandu Andrei Victor si Catalin Ilie Stirbu.
Medalie de bronz la Salonul de carte si manifestari artistice din cadrul Euroinvent 2016, acordata lucrarii "Bolile si imbatranirea", de Bogdan-Alexandru Hagiu.
Medalie de bronz la Salonul de carte si manifestari artistice din cadrul Euroinvent 2016, acordata lucrarii "Current topics, concepts and research priorities in environmental chemistry", Vol. 4, editat de Carmen Zaharia.
Diploma de Excelenta a juriului de la Salonul de Carte al Euroinvent 2016, i-a fost conferita revistei stiintifice "International Journal of Conservation Science", editata de Ion Sandu. 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

editura universitatii uaic iasi medaliata euroinvent 2016
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1885 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014717 (s)