News Flash:

Falsul Hess

23 Ianuarie 2014
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Generalii germani erau decisi sa-l suprime pe Hitler in anul 1939 si 1940, cu conditia prealabila ca Anglia sa accepte, in scris, neamestecul ei in razboiul civil care ar fi izbucnit intre germani ca urmare a asasinarii dictatorului. Dupa ce i-a refuzat pe generalii germani, Churchill a avut surpriza sa primeasca o oferta uluitoare chiar de la Hitler: incheierea unui pact cu Anglia prin care Germania retroceda teritoriile cucerite de nemti in vestul Europei, in schimbul garantarii intereselor germane in rasaritul Europei subjugate de Hitler. 
Nici aceasta oferta germana n-a fost acceptata de Churchill, care a notat insa dorinta obsesiva a lui Hitler de a incheia pacea cu Anglia. El a cultivat cu abilitate iluziile lui Hitler ca si Anglia doreste pacea (cu scopul initial de a castiga timp, pentru inarmarea englezilor), scrie gorj-domino.ro.

Vezi si Ciudata viata a lui Rudolf Hess 
Ulterior, cand trupele germane cucerisera Franta si ajunsesera la Canalul Manecii, Churchill a lansat inselatoria menita sa-l opreasca pe Hitler: englezii l-au invitat pe adjunctul lui Hitler, Rudolf Hess, sa vina in Anglia la o asa-zisa „conferinta de pace” la care nemtii sa negocieze cu Partidul Pacii din Marea Britanie invazia URSS. Spionii lui Stalin din guvernul britanic (Philby, Blunt, Cairncross) au telegrafiat Moscovei continutul fiecarei intrevederi avute de Hess in Anglia, dupa celebrul sau zbor acolo la mansa unui avion special echipat cu rezervoare suplimentare de benzina, pentru acel voiaj ultra-secret. 
Pentru evitarea demascarii acestei manevre, Churchill il va retine prizonier pe Hess in Anglia pe toata durata razboiului, iar la Tribunalul de la Nürenberg va fi adusa o sosie a lui Rudolf Hess, care nu intamplator a refuzat timp de 28 de ani de inchisoare la Spandau, sa primeasca vizita vreunui membru al familiei sale. Mai apar si probe medicale aduse din arhive care atesta ca omul inchis la Spandau sub numele de Rudolf Hess nu purta pe toracele sau urmele permanente lasate de o interventie chirurgicala din timpul Primului Razboi Mondial. 
Acea cicatrice chirurgicala este inregistrata radiologic in dosarul medical al lui Hess, anterior plecarii sale in Anglia si nu poate justifica nimeni absenta ei la detinutul nr. 7 de la Spandau.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

generalii germani sa-l suprime hitler anglia razboiul civil germania
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017597 (s)