News Flash:

Guvernele lumii primesc o palma de la Amnesty International. Dovada ca liderilor NU le pasa

25 Februarie 2015
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
Potrivit Amnesty International, anul 2014 a fost "catastrofal" din punctul de vedere al violentelor. Milioane de oameni au devenit victimele conflictelor si grupurilor teroriste, reactiile institutiilor fiind catalogate drept "rusinoase". Totodata, Amnesty pledeaza pentru protejarea civililor si respectarea drepturilor. Raportul anual a fost elaborat pe baza unei analize ce a vizat situatia drepturilor omului in 160 de tari.

Vezi si MASONUL care conduce OMENIREA din UMBRA uimeste Romania cu declaratia sa!

"Raspunsul global la conflicte si abuzuri comise de tari si de grupuri armate a fost rusinos si ineficient. Daca liderii politici ai lumii nu vor actiona imediat pentru a confrunta schimbarea caracterului conflictelor si pentru abordarea disfunctiilor identificate in raport, perspectivele sunt sumbre din punctul de vedere al drepturilor omului. Un numar mai mare de civili vor fi fortati sa traiasca sub controlul pseudostatal al grupurilor armate, fiind supusi atacurilor, persecutiilor si discriminarii. Amenintarile la adresa libertatii de exprimare si altor drepturi se vor amplifica, existand inclusiv incalcari cauzate de noi legi draconice contra terorismului si supraveghere in masa nejustificata. O sursa speciala de ingrijorare o reprezinta ascensiunea unor grupuri armate nonetatiste, inclusiv organizatia care se autointituleaza Stat Islamic. Grupurile armate au comis abuzuri in cel putin 35 de tari, in anul 2014. Guvernele statelor trebuie sa inceteze sa pretinda ca protejarea civililor este peste puterile lor si trebuie sa abordeze problema suferintei a milioane de oameni.", afirma Salil Shetty, secretarul general al Amnesty International.

Vezi si PLANETA, in PERICOL IMINENT! Uite ce ASCUND GUVERNATORII!


Mentionand lipsa de reactie a ONU fata de crize din Siria, Irak, Fasia Gaza, Israel si Ucraina, Amnesty recomanda renuntarea la dreptul de veto de catre cei cinci membri permanenti ai Consiliului de Securitate in procesul decizional privind situatii de genocid si alte atrocitati in masa. Cei cinci membri permanenti ai Consiliului de Securitate ONU sunt Statele Unite, Marea Britanie, Franta, Rusia si China. Printre tarile criticate pentru metode represive si masuri draconice fata de riscurile teroriste sunt enumerate Afganistanul, Kenya, Nigeria, Pakistanul, Rusia si state central-asiatice, precum si Turcia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amnesty international 2014 catastrofal teroriste rusinoase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2260 (s) | 23 queries | Mysql time :0.065589 (s)