News Flash:

Holocaustul intre adevar si fictiune

30 Ianuarie 2014
4206 Vizualizari | 2 Comentarii
Norman Finkelstein arata in cartea sa, The Holocaust Industry (n.tr. Industria Holocaustului) (Verso Books, iulie 2000, disponibila pe site-ul personal), modul in care Holocaustul a fost folosit ca mijloc pentru a extorca bani, faptul ca majoritatea „supravietuitorilor" sunt inexistenti si, de asemenea, ca se cheltuie sume uriase pentru comemorarea genocidului nazist.
Finkelstein sustine ceea ce multi cercetatori ne-evrei au tot incercat sa spuna de mult timp, dar au fost imediat etichetati ca antisemiti. La momentul respectiv, acestora li s-au inchis multe usi si cartile scrise de ei au fost interzise.

Vezi si Imagini TULBURATOARE din lagarul de concentrare Bergen-Belsen - FOTO 
Nu am negat niciodata ca poporul evreu a suferit foarte mult in timpul Germaniei naziste. Ceea ce vreau sa evidentiez este faptul ca elita evreiasca - ce pretinde ca reprezinta fiecare evreu de pe aceasta planeta - a exploatat cu un inimaginabil sadism suferinta poporului evreu, pentru a duce la indeplinire planurile diabolice ale unor conducatori „Iluminati" evrei, ca Rothschild sau Bronfman.
Demascarea exploatarii maselor de evrei de catre cei putini care fac parte din elita evreiasca este, in opinia agentilor din ierarhia interioara si a servitorilor lor ne-evrei, antisemitism.
Bineinteles ca Norman Finkelstein nu poate fi acuzat de antisemitism deoarece este evreu, iar parintii sai au fost victime ale regimului nazist, insa el a fost etichetat ca avand „ura de sine", atribut ce este aplicat oricarui evreu care indrazneste sa demaste aceasta escrocherie, scrie toataromania.forumhit.ro

Vezi si Mituri legate de Holocaust
Iata cateva citate din cartea sa "Industria Holocaustului":
Citat
„Daca toti sunt supravietuitori ai Holocaustului, se intreaba mama mea, atunci pe cine a omorat Hitler?". Centrul (Simon Wiesenthal Centre) este renumit pentru exponatele sale de la Dachau si Disney-land si pentru utilizarea cu succes a tacticilor senzationale de inspaimantare realizate in scopul colectarii de fonduri. Uneori cred ca evreimea americana, care „a descoperit" Holocaustul nazist, este mai rea decat faptul de a uita totul. Mie imi pasa de amintirea persecutiilor famili-ilor de evrei, insa politica actuala a facut din Holocaust o adevarata industrie, un mijloc murdar de stors bani din Europa, in numele „victimelor sarace ale Holocaustului". Holocaustul a aparut pe scena politicii americane dupa victoria Israelului in razboiul impotriva arabilor. De atunci, au fost investite mult prea multe resurse publice si private pentru comemorarea genocidului nazist. Aceasta comemorare este, de fapt, un omagiu adus nu suferintei evreilor, ci preamaririi acestora. Holocaustul s-a dovedit o arma ideologica indispensabila pentru elita evreiasca. Prin desfasurarea sa, una dintre cele mai mari puteri militare, avand un dosar consistent la capitolul „drepturile omului", si-a alocat, fiind si cel mai semnificativ grup etnic din America, titlul de „victima".
De aici decurge si cresterea considerabila a „dividendelor" acestor persoane - mai ales imunitatea la critica, aplicata in mod aberant, chiar si in cazurie in care aceasta este justificata."
(vezi Congresul Evreiesc Canadian (familia Bronfman), B'nai B'rith (familia Rothschild), Liga Anti-Defaimare (familia Rothschild), Congresul Evreiesc Mondial (familia Bronfman), Consiliul Britanic al Deputatilor Evrei sau alte organizatii infiintate de niste inconstienti, cum ar fi Partidul Verzilor din Canada si Marea Britanie, Liga Antinazista, Searchlight.)
Citat
„Povestile despre Holocaust au luat forme din ce in ce mai absurde, iar mama obisnuia sa-1 citeze ironic pe Henry Ford: "Istoria este o prostie". Povestile despre supravietuitorii Holocaustului detinuti in lagarele de concentrare, toti eroi ai rezistentei - au fost la mine acasa o sursa de fals divertisment. Holocaustul a fost folosit pentru justificarea actiunilor politice criminale realizate in Israel cu sprijinul Statelor Unite. Aceasta este lectia pe care am invatat-o de la mama: Niciodata nu am auzit-o sa-mi spuna: "Nu compara!"
Ea facea mereu comparatii. In fata suferintelor afro-americanilor, vietnamezilor si palestinienilor, credinta mamei mele a fost intotdeauna aceeasi: "Suntem toti victime ale Holocaustului". Biroul prim-ministrului israelian a estimat recent numarul supravietuitorilor Holocaustului la aproape o jumatate de milion de oameni. Nu este greu sa-ti dai seama de ce cifra inflationista este atat de mare. E mai dificil sa faci presiuni pentru obtinerea unor compensari materiale in favoarea unui numar mic de supravietuitori ai Holocaustu-lui."
Vorbind despre modul in care compensatiile (in valoare de 60 de miliarde de dolari) platite de catre Germania victimelor Holocaustului au fost furate de conducatorii industriei Holocaustului si de catre ,victimele' inchipuite, Norman Finkelstein spune:
Citat
„Atunci cand germanii sau elvetienii refuza sa plateasca aceste compensatii fabuloase, indignarea evreimii americane nu are limite. Dar cand elita evreiasca fura de la supravietuitorii evrei, se ignora orice norma etica, pentru ca, in realitate, este vorba numai de bani. Altii, implicati in procesul de compensare, s-au descurcat si ei bine.
Salariul oficial al lui Saul Kagan, secretar executiv al conferintei, este de 105.000 de dolari. Kagan castiga in 12 zile cat a primit mama mea in total pentru cei 6 ani de suferinta din cauza persecutiei naziste. Industria Holocaustului a devenit o adevarata masina de extorcare. Pretinzand ca reprezinta evreii din lumea intreaga, vii si morti, se emit, mai nou, pretentii asupra bunurilor evreiesti din perioada Holocaustului, din intreaga Europa.
Intre timp, conducatorii industriei Holocaustului care fac parte din elita evreiasca, au fortat o intelegere cu Elvetia - deoarece se pare ca timpul ii preseaza - pe motiv ca .supravietuitorii Holocaustului mor zilnic din cauza saraciei. Imediat ce elvetienii au dat banii, starea de urgenta a trecut in mod miraculos. insa la mai bine de un an de la primirea acestor bani, inca nu exista un plan de distribuire a lor.
Pana cand se va realiza asa-zisul plan de repartizare a banilor, toti supravietuitorii saraci ai Holocaustului vor muri de foame. Dupa plata avocatilor (suma totala ceruta pentru acest caz a ajuns la 15 milioane de dolari), banii din Elvetia vor ajunge in conturile .demnelor' organizatii evreiesti."
Despre Elie Wiesel, laureat al premiului Nobel si * supravietuitor al Holocaustului, Finkelstein scrie:
Citat
„Performanta lui Elie Wiesel ca ,interpret' oficial al Holocaustului nu este intamplatoare. De fapt, el nu a ajuns in aceasta pozitie gratie devotamentului sau umanitar sau a talentului sau literar; Wiesel joaca rolul principal in aceasta inscenare, deoarece el articuleaza perfect dogmele si sustine corespunzator interesele de baza ale Holocaustului."
Despre Deborah Lipstacht, „erudita" Holocaustului care a castigat un proces de calomnie impotriva faimosului David Irving, Finkelstein spune:
Citat
„Pentru a argumenta negarea in masa a Holocaustului, Lipstacht citeaza cateva publicatii de divertisment. Piesa ei de rezistenta in acest sens apartine lui Arthur Butz, o persoana nesemnificativa, care preda inginerie electrica."
Despre David Irving, citam din cartea lui Finkelstein: 
Citat
„Irving, mare admirator al lui Hitler si simpatizant al socialismului national german, a adus o contributie indispensabila la cunoasterea unor aspecte importante legate de cel de-al Doilea Razboi Mondial." „Industria Holocaustului a fost dintotdeauna falimentara. Mai ramane doar sa fie declarata ca atare. A trecut insa demult vremea cand trebuia facut acest lucru. Singurul gest nobil pe care-l mai putem face pentru cei care au murit in lagarele naziste este sa le pastram vie amintirea/sa invatam din suferinta lor si sa-i lasam, in sfarsit, sa se odihneasca in pace."
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

norman finkelstein holocaustul supravietuitorilor germaniei naziste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

andrei aureliu  | #1062
fictiune.......bai fraiere au murit milioane de oameni din cauza unor cretini si tu spui fictiune ,dute si viziteaza lagarele din Polonia gropile comune de langa Kiev
tanasescu ginu  | #1067
Daca ai fi stiut sa citesti ai fi vazut ca autorul nu neaga faptul ca au murit milioane de oameni in lagare ci critica faptul ca organizatii evreiesti profita de pe urma celor ce au murit. Dar esti prea retard sa-ti dai seama.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017660 (s)