News Flash:

Incep inscrierile pentru concursul de dramaturgie "Cea mai buna piesa romaneasca a anului"

18 Decembrie 2015
844 Vizualizari | 0 Comentarii
Editia 2015 a Concursului de dramaturgie „Cea mai buna piesa romaneasca a anului” a deschis sesiunea de inscrieri in competitie pana la data de 01 februarie 2016 (data postei), anunta Uniunea Teatrala din RomaniaUNITER.

Potrivit UNITER, piesele vor fi trimise in format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail) prin posta sau vor fi depuse direct la Secretariatul UNITER. Textele nu vor fi semnate si vor avea un motto scurt pe pagina de titlu. Precizam ca acest motto inlocuieste doar numele autorului, nu si titlul. Piesa trebuie sa aiba titlu propriu.

CD-ul ce contine piesa inscrisa la Concurs va fi insotit de un plic inchis in care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresa, telefon, e-mail). Acelasi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi inscris si pe plicul inchis cu datele de identificare.

Vezi si Comedia neagra Omul perna deschide anul 2016 la Teatrul Act

In cazuri bine motivate, piesele pot fi trimise in format dactilografiat, prin posta sau depuse direct la Secretariatul UNITER. Pentru buna desfasurare a Concursului, rugam sa se aleaga varianta trimiterii in format CD.

Nu se primesc in concurs piese scurte (intr-un act), dramatizari, piese publicate sau reprezentate. Textele inscrise in concurs nu se inapoiaza.

Adresa postala pentru inscrierea pieselor: Str. George Enescu nr.2-4, sector 1 Bucuresti, cod postal 010305, cu mentiunea „Pentru Concursul Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2015”.

Concursul, premiul si tiparirea piesei castigatoare sunt finantate prin efortul si sub egida Casei Regale a Romaniei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inscrieri uniter e-mail piesa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020231 (s)