News Flash:

Intrebari pe care manualele si profesorii de istorie refuza sa le explice

2 Martie 2016
723 Vizualizari | 0 Comentarii
Piri Reis
O harta desenata pe pielea unei gazele a fost descoperita in anul 1929 intr-o regiune neinghetata a Antarcticii. Harta a fost elaborata in anul 1513 de catre Piri Reis, un personaj cunoscut ce a avut acces privilegiat la Biblioteca Imperiala a Constantinopolului. Printre continutul hartii, s-au desoperit declaratii ale lui Reis prin care el declara ca a alcatuit aceste date cu ajutorul unui mult mai mare numar de harti sursa, printre acestea aflandu-se unele care datau din anul 4 I.Hr. si chiar mai devreme. Cartile noastre de istorie sustin ca Antarctica a fost descoperita de catre capitanul James Cook in timp ce traversa Cercul Antarctic alaturi de navele “HMS Resolution and Adventure” la data de 17 ianuarie 1773.

1. Cum a cunoscut Piri Reis Antarctica cu cateva sute de ani inainte de “descoperirea” faimoasa a capitanului James Cook.

Ultima oara cand Antarctica nu s-a aflat sub dominatia ghetarilor a fost in anul 4000 I.Hr., asa ca…

2. De unde a obtinut Biblioteca Imperiala a Constantinopolului acele informatii si cine este responsabil de acele harti si detalii?

O mica figurina din lut a fost adusa la suprafata, alaturi de mormane intregi de pamant, in timpul marilor foraje din Nampa, Idaho, in anul 1889. Obiectul are o marime de peste 2 centrimetii si are un picior rupt de la genunchi. Cunoscandu-se foarte clar anul in care teritoriul american a fost populat:

3. Exista oare posibilitatea ca omenirea sa fii aflat pe acel teritoriu cu mult inainte de trecutul inregistrat?

4. Cate milenii ar dura pentru ca un obiect de acest fel sa fie ingropat aproximativ 92 de metri sub pamant.

Potrivit teoriei darwiniste, omul a evoluat din maimuta.

5. In cazul in care omul a evoluat din maimulta, potrivit teoriei lui Darwin, atunci de ce exista in continuare maimute?

Pe teritoriul Chinei exista peste 100 de piramide ascunse sub nivelul pamantului.

6. Exista piramide pe fiecare continent al lumii. Cine le-a construit si de ce?

In Ecuator, au fost descoperite o ceasca mare de Jad si un numar de 12 cupe de Jad mai mici. Fiecare dintre aceste cupe au dimensiuni diferite, iar daca le-ai umple pe fiecare dintre cele 12 si ai turna continutul in cea mare, ar umple-o exact. In interiorul cupei mari este reprezentata constelatia Orion si alte stele.

Klaus Dona a declarat “Interiorul cupei are un grad ridica de magnetism, iar exteriorul nu prezinta o astfel de energie. Geologii spun ca acest lucru este imposibil deoarece in cazul in care in interiorul unei pietre se afla particule de metal magnetic, ar trebui sa prezinte acelasi magnetism pe ambele parti.”

7. In cazul in care cercetatorii sustin ca este imposibil ca interiorul unui asemenea artefact sa prezinte asemenea magnetism, in timp ce exteriorul nu-l prezinta, cine a creat aceste cesti si care a fost scopul pentru care acestea au fost create?

In urma unor sapaturi foarte adanci care s-au desfasurat la o adancime de peste 114 metri, pe teritoriul statului Illinois, a fost descoperita o moneda de bronz veche de aproximativ 200.000 de ani. Oficial a fost declarat ca nivelul la care a fost descoperita aceasta moneda au  fost formate in urma cu  peste 200.000 – 400.000 de ani.

8. Inainte ca istoria sponsorizata pe care o cunoastem va admite adevarul, ne intrebam: oare care cultura este responsabila de manufacturarea acestei monede?

Un numar de peste 350 de artefacte au fost descoperite in Ecuator in interiorul unui vechi sistem de tuneluri. Unul dintre artefacte, in special, prezinta imaginea cunoscutei piramide cu un ochi atot-vazator, in partea de sus a acesteia. La intuneric, ochiul prezinta o nuanta interesanta, in timp ce pe partea de jos a acestui artefact, se poate observa o harta a Centurii lui Orion impreuna cu anumite scrieri, scrieri ce sunt mai vechi decat orice forma de scriere cunoscuta pana acum de cercetatori. Potrivit cercetarilor desfasurate de Klaus Dona, acelasi tip de scris a fost descoperit si in alte parti ale lumii, dovedint astfel existenta unei civilizatii mult mai vechi decat orice scrieri sanscrite.

9. De ce toate manualele scolare de istorie exclud astfel de informatii esentiale?

Descoprim aparitia unei leagaturi foarte des intalnita care implica Centura lui Orion. Piramidele de pe Platoul Gizeh reflecta aceasi aliniere precum ce pe care o intalnim in cazul celor “Cei Trei Regi” ai Centurii lui Orion.

10. Oare am fost vizitati de cineva de pe Centura lui Orion?

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

harta pielea gazele antarcticii piri reis james cook cercul antarctic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2087 (s) | 23 queries | Mysql time :0.051865 (s)