News Flash:

Irene Mainguy, cel mai bine documentat istoric al masoneriei, vine in Romania

17 Mai 2013
2049 Vizualizari | 0 Comentarii
Potrivit unui comunicat al MOAR, Irene Mainguy este sefa bibliotecii Marelui Orient al Frantei, cea mai mare obedienta masonica din Hexagon, numarand peste 55.000 de membri activi, scrie Agepres.
Autoare a numeroase lucrari si tratate despre simbolismul si despre istoria masoneriei, unele dintre ele fiind deja traduse si in limba romana, Irene Mainguy este astazi considerata ca fiind autorul cel mai bine documentat in domeniu, scrierile sale regasindu-se in biblioteca oricarui pasionat in domeniu. 
Irene Mainguy va sustine luni, 20 mai, o conferinta la Bucuresti, si vineri, 24 mai, o alta la Sibiu, la care sunt asteptate sa participe numeroase personalitati ale Francmasoneriei din Romania, cu precadere membri ai Marelui Orient al Romaniei, dar si un public numeros din afara organizatiei. 
Marele Orient al Romaniei (MOAR) este o federatie mixta de loji, putere simbolica masonica suverana adogmatica, continuatoare a traditiei incepute inca de la 1879 de ilustrii sai inaintasi. MOAR este suveran prin prisma faptului ca nu este interesat de recunoasterea obedientelor dogmatice si conservatoare si nici nu se supune vreunei alte organizatii masonice din afara sa. 
MOAR intretine relatii de prietenie atat cu obedientele care fac parte din reteaua francmasoneriei adogmatice si liberale - C.L.I.P.S.A.S., cat si cu alte obediente masonice care respecta existenta sa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

irene mainguy marelui orient frantei masonica hexagon masoneriei sibiu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016080 (s)