News Flash:

Marturia unui scriitor evreu! Inselaciunea evreiasca numita crestinism

25 Ianuarie 2018
624 Vizualizari | 0 Comentarii
Marcus Eli Ravage

Cele de mai jos au fost scrise de Marcul Eli Ravage, un scriitor evreu (1884-1965). A aparut in revista Century, la februarie 1928. Acest articol este atat de clar si direct, iar implicatiile acestuia sunt atat de ambitioase, incat intreg dezastrul precizat atat de explicit aici, ii scapa pe deplin crestinului de rand confuz si zapacit de minciunile evreiesti.

Ceea ce urmeaza este un fragment din „The White Man`s Bible” de Ben Klassen:

UN CAZ REAL IMPOTRIVA EVREILOR

”Bineinteles ca ne repugnati. Nu are rost sa afirmati contrariul. Asa ca, hai sa nu pierdem deloc timpul cu tagaduiri si alibiuri. Voi insiva stiti ca o faceti, si o stiu si eu, si ne intelegem unii cu ceilalti. Doar ca sa clarific, unii dintre prietenii vostri cei mai buni sunt evrei. Cred ca am mai auzit despre asta, odata sau de doua ori pana acum. Si cunosc, de asemenea, ca nu ma includeti pe mine personal – ”mine” fiind orice individ evreu in parte – cand va aruncati asupra noastra in maniera voastra en-gros, pentru ca sunt, ei bine, atat de diferit, nu stiti, aproape pe atat de bun ca unul dintre ai vostri. Aceasta mica scutire nu ma duce, in vreun fel, la recunostinta; insa n-are importanta acum. Felul agresiv, bagaret si materialist este ceea ce va displace – acestea, intr-un cuvant, imi amintesc atat de mult de fratii vostri aristocratizati. Ne intelegem perfect unul cu celalalt. Nu o pun la suflet impotriva voastra.”

”Dumnezeule, nu ocarasc pe nimeni pentru ca displace pe cineva. Lucrul care ma intriga cu privire la aceasta afacere antievreiasca, pe care voi o jucati, este lipsa voastra absoluta de tarie de caracter. Sunteti atat de indirecti si ocolitori cu ea, veniti cu scuze atat de transparente, pareti a suferi atat de oribil de constiinta de sine, incat, daca prestatia nu ar fi groteasca, aceasta ar fii de-a dreptul iritanta.”

”Nu e ca si cum ati fi amatori: pentru ca faceti asta de mai bine de cincisprezece secole. Cu toate acestea, privindu-va si luand seama la pretextele voastre copilaresti, raman cu impresia ca n-ati stiut niciodata care sunt adevaratele motive. Ne repugnati, insa nu cunoasteti de ce anume. Va ganditi la noi scuze – motive, dupa cum le numiti voi – la fiecare cateva zile. Va-ti strans justificari de-a lungul acestor multe sute de ani, si fiecare inventie noua este mai hazlie decat ultima, si fiecare scuza noua o contrazice si o anihileaza pe cea precedenta. Nu cu mult timp in urma obisnuiam sa aud ca noi eram nehaliti de bani si materialisti comerciali; acum reclamatia este imprastiata peste tot, ca, nicio meserie si nicio profesie nu este in siguranta impotriva invaziei evreiesti. Noi suntem, daca va vine sa credeti, in acelasi timp tribali si exclusivi, dar si neasimilabili deoarece noi nu ne incrucisam cu voi; de asemenea, mai suntem si arivisti si bagareti, si un pericol pentru integritatea voastra rasiala.”

”Standardele noastre de trai sunt atat de modeste incat constituim mahalalele oraselor voastre si a industriilor pline de sudoare, si atat de inalte incat va coplesim din cele mai scumpe sectiuni rezidentiale. Ne eschivam de datoriile noastre patriotice in timp de razboi, deoarece suntem pacifisti din fire si traditie, in timp ce suntem conspiratori nemaipomeniti a razboaielor universale si beneficiarii de top ai acestora (vezi ”Protocoalele Inteleptilor Sionului.”)”

”In acelasi timp, suntem fondatorii si adeptii conducatori ai capitalismului, dar si autorii sefi ai rebeliunii impotriva capitalismului. Cu siguranta ca istoria nu a cunoscut nimic care sa ni se asemene, cand vine vorba de versatilitate. Ah! Aproape am uitat de motivul motivelor. Noi suntem incapatanatii care niciodata nu au acceptat crestinismul, si noi am fost poporul criminal care i-a crucificat fondatorul.”

”Insa va spun: va inselati pe voi insiva. Va lipseste atat autocunoasterea cat si ravna de a confrunta faptul in mod fatis si de a dobandi adevarul. Repugnati evreii nu pentru ca noi l-am rastignit pe Iisus, dupa cum unii dintre voi par a crede, ci pentru ca noi l-am nascut. Adevarata voastra altercatie cu noi nu se datoreaza faptului ca noi am respins crestinismul, ci pentru ca noi vi l-am impus! Neglijenta voastra si acuzatiile contradictorii impotriva noastra nu sunt un plasture peste ticalosenia delictului nostru istoric dovedit. Ne acuzi ca am starnit revolutie in Moscova. Sa presupunem ca admitem acuzatia. Asa, si? Comparativ cu ceea ce Pavel, evreul din Tars, a realizat in Roma, revolta ruseasca este un simplu taraboi de strada. Va agitati si va infuriati pe influenta evreiasca necuvenita din palatele tale teatrele si de film. Foarte bine; aveti dreptate, oftatul va este bine fondat. Insa ce este aceasta in comparatie cu influenta noastra ametitoare din bisericile, scolile, legislatiile si guvernele voastre, si chiar a gandurilor pe care le stresati in fiecare zi? Un rus neghiob copiaza un set de documente, pe care le publica intr-o carte numita ”Protocoalele Inteleptilor Sionului”, care arata ca noi am complotat pentru a provoca Razboiul Mondial. Noi credem in acea carte. De acord! De dragul discutiei, noi ne subscriem fiecarui cuvant cuprins in acea carte. Aceasta este veritabila si autentica. Insa ce este aceasta in comparatie cu conspiratia istorica de netagaduit, pe care noi am efectuat-o si pe care nu am negat-o niciodata, deoarece voi nu ati avut niciodata curajul de a ne acuza de ea, si a carei intreaga inregistrare istorica o poate citi oricine?”

”Daca chiar esti serios atunci cand vorbiti de complotarile evreiesti, n-ar trebui oare sa va directionati atentia catre una care merita cu adevarat a fi dezbatuta? Ce rost are sa va irositi vorbele pe presupusul control al opiniei voastre publice de catre bancherii, proprietarii de ziare si magnatii de filme – toti evrei – cand, la fel de bine si pe drept, ne puteti acuza de controlul dovedit al intregii civilizatii, prin evangheliile evreiesti?”

”Nu ati inceput inca sa evaluati adevarata adancime a vinovatiei noastre. Suntem intrusi. Suntem perturbatori. Suntem subversivi. V-am luat lumea voastra naturala, idealurile voastre si destinul vostru, si le-am transformat in ravagii. Ne-am aflat nu numai la temelia recentului Razboi Mondial, ci la temelia majoritatii razboaiele voastre; nu am starnit numai revolutia rusa, ci fiecare revolutie majora din istorie. Noi am adus discordie, confuzie si frustrare in viata voastra publica si personala. Inca mai facem asta. Nimeni nu poate prezice cat de mult vom continua cu toate in felul acesta.”

”Aruncati o scurta privire in trecut si observati ce s-a intamplat. Cu nouasprezece secole in urma erati o rasa pagana, inocenta si lipsita de griji. Dadeati inchinare la nenumarati Zei si Zeite, la spiritele aerului, la cele ale cursurilor de apa si ale tinuturilor impadurite. Va mandreati fara rusine cu corpurile voastre goale. Sculptati chipuri ale Zeilor vostri si figuri omenesti tantalice. Gaseati placere in luptele din arene si de camp. Razboiul si sclavia erau institutii fixe in sistemele voastre. Rasfatandu-va pe dealurile si prin vaile tinuturilor voastre splendide, ati inceput sa meditati asupra minunilor si misterelor vietii, si ati pus bazele stiintei naturale si a filozofiei. Cultura voastra a fost una nobila, senzuala, netulburati de usturimea cugetului social sau de orice fel de indoieli sentimentale cu privire la egalitatea umana.”

”Cine stie cat de glorios si maret ar fi fost acum destinul vostru, daca v-am fi lasat in pace. Insa noi nu v-am lasat. Am intrat in scena si v-am daramat structura frumoasa si generoasa pe care o cultivaserati, si astfel am schimbat intregul curs al istoriei voastre. V-am cucerit cum nici un imperiu de-al vostru nu a subjugat vreodata Africa sau Asia. Si am facut asta fara armate, fara gloante, fara sange si tumult, fara nici un fel de forta. Am realizat asta exclusiv prin maretia irezistibila a spiritului nostru, prin idei si propaganda. V-am transformat in purtatori voitori dar inconstienti ai misiunii noastre catre intreaga lume, catre rasele barbare ale pamantului, catre nenumaratele generatiile nenascute inca. Fara sa intelegeti pe deplin ce va faceam, ati devenit agentii nostri liberi pentru traditia noastra rasiala, purtandu-ne evangheliile pana la capetele neexplorate ale pamantului. Obiceiurile noastre tribale au devenit miezul codului vostru moral. Legile noastre tribale au saturat fundamentul bazic a maretelor voastre constitutii si sisteme legale. Legendele si povestile noastre folclorice reprezinta acum doctrina voastra sacra, pe care le-o fredonati infantilor vostri. Poetii nostri v-au umplut culegerile de imnuri si cartile cu rugaciuni. Istoria noastra nationala a devenit indispensabila pastorilor, preotilor si a savantilor vostri. Imparatii nostri, politicienii, profetii si razboinicii nostri sunt eroii vostri. Mica noastra tara antica este Pamantul vostru Sfant. Literatura noastra nationala este Sfanta voastra Biblie.”

”Ceea ce oamenii nostri au cugetat si propovaduit, a devenit tesutul indisolubil al graiului si traditiei voastre, pana acolo incat niciunul dintre ai vostri nu poate fi considerat educat, daca nu este familiarizat cu patrimoniul nostru rasial. Mestesugarii si pescarii evrei sunt invatatorii si sfintii vostri, cu incalculabile statui sculptate in asemanarea lor si cu nenumarate catedrale ridicate in amintirea lor. O evreica a ajuns sa fie idealul maternitatii si feminitatii voastre. Un profet rebel evreu este figura principala a inchinarii voastre religioase. V-am daramat idolii, v-am desconsiderat mostenirea rasiala si in locul lor v-am substituit Dumnezeul nostru si traditiile noastre. Nicio cucerire din istorie nu se poate compara, nici macar pe departe, cu aceasta lovitura bruta a succesului pe care l-am avut, cucerindu-va pe voi.”

”Cum am facut toate acestea? Aproape prin accident. Cu acum aproape doua mii de ani in urma, in indepartata Palestina, religia noastra a intrat in declin si materialism. Schimbatorii de bani erau in posesia templului. Preotii decazuti si egoisti ne-au inselat poporul si s-au ingrasat pe seama asta.”

”In acea vreme s-a ridicat un tanar patriot idealist, care a cutreierat tara, indemnand la o desteptare a credintei. Nu avea in gand infiintarea unei noi biserici. Asemenea tuturor profetilor dinaintea lui, scopul lui a fost de a purifica si revitaliza credintele vechi. Acesta a atacat preotii si a scos schimbatorii de bani din templu. Acest lucru l-a bagat in conflict cu conducerea si cu pilonii acesteia. Autoritatile romane, care ocupau tara, vazand agitatia lui revolutionara ca pe un efort politic de a-i detrona, l-au arestat, judecat si condamnat la moarte prin crucificare – o forma obisnuita de executie din acea vreme.”

”Adeptii lui Iisus din Nazaret, in principal sclavi si muncitori saraci, in doliul si dezamagirea lor, au intors spatele lumii si s-au grupat intr-o fraternitate de nedizidenti pacifisti, impartasind amintirea conducatorului lor crucificat si traind impreuna in stil comunist. Erau pur si simplu o noua secta in Iudeea, fara vreo putere sau insemnatate, nici prima, nici ultima de acest fel. Noul crez a devenit proeminent numai dupa distrugerea Ierusalimului de catre romani. Atunci, un evreu patriot pe nume Pavel sau Saul, a zamislit idea de a injosi puterea romana prin distrugerea moralei – sau a celor care o promovau – cu niste doctrine ale dragostei si a supunerii pasive, toate predicate de mica secta a crestinilor evrei. Acesta a devenit apostolul Gentililor, el care pana acum, a fost unul dintre cei mai activi persecutori ai miscarii. Si atat de bine si-a pregatit Pavel lucrarea sa, incat, in patru secole, marele imperiu care a subjugat Palestina impreuna cu jumatate din lume, a ajuns decat un morman de ruine. Iar legea care a venit direct din Sion, a devenit religia oficiala a Romei.”

”Acesta a fost inceputul dominatiei noastre in lume. Insa acesta nu a fost decat un inceput. Din acest moment, istoria voastra este putin mai mult decat o batalie pentru stapanire intre vechiul vostru spirit Pagan si spiritul nostru evreiesc. Jumatate din razboaiele voastre, mari si mici, sunt razboaie religioase, luptate din pricina interpretarii a cate-un lucru din invataturile noastre. Nu va-ti descotorosit de simplitatea voastra religioasa primitiva, atentand la practicile invataturii romane pagane, decat din vremea lui Luther, care, inarmat cu evangheliile noastre, s-a ridicat pentru a va pune pe voi la pamant si pentru a reintrona patrimoniul nostru. Ia cele trei revolutii principale din timpurile moderne – revolutia franceza, americana si rusa. Ce sunt acestea daca nu triumful ideii evreiesti a dreptatii sociale, politice si economice?”

”Iar sfarsitul este mult prea departe. Inca va dominam. Chiar in acest moment, bisericile voastre va sunt sfasiate de razboiul civil dintre fundamentalisti si modernisti, adica dintre aceia care se agata cu toata puterea lor de invataturile si traditiile noastre in mod literal, si aceia care se lupta, cu pasi marunti, sa ne izgoneasca. In Dayton, Tennessee, o comunitate Biblica interzice invataturile stiintei voastre deoarece acestea intra in conflict cu explicatia noastra antica si evreiasca, cu privire la originea vietii; iar dl. Bryan – liderul Ku Klux Klan anti-evreu din Democratic National Convention – se angajeaza in lupta suprema a vietii lui, in folosul nostru, fara sa observe contradictia. Din nou si din nou, patrimoniul puritan al Iudeei erupe in valuri de cenzuri, legi duminicale si legi de prohibitii nationale. Si, in timp ce toate acestea au loc, voi palavragiti despre influenta evreiasca din filme!”

”Mai e de mirare ca ne repugnati? Am pus capac progresului vostru. Noi v-am impus o carte straina si o credinta straina, pe care nu le puteti inghiti sau digera, care intra in conflict direct cu spiritul vostru nativ, care va tine intr-o eterna anxietate si pentru care va lipseste atat duhul de a o respinge, cat si cel de a o accepta pe deplin. Bineinteles ca niciodata nu ne-ati acceptat invataturile crestine pe deplin. In inimile voastre inca mai sunteti pagani. Inca mai iubiti razboiul, chipurile cioplite si competitiile. Inca va mai mandriti cu gloria sculpturilor umane nude. Cugetul vostru social, in ciuda intregii democratii si a tuturor revolutiilor voastre sociale, inca mai ramane o chestiune imperfecta si demna de compatimire. Pur si simplu v-am impartit sufletul, v-am zapacit impulsurile, v-am paralizat dorintele. In mijlocul luptei, sunteti obligati sa ingenunchiati in fata celui care va ordonat sa va intoarceti celalalt obraz, care a spus ”nu va impotriviti celui ce va face rau” si ”ferice de cei impaciuitori.” In lupta voastra pentru castig, sunteti dintr-o data deranjati de o amintire din zilele de scoala duminicala, care va spune sa nu va ganditi la ziua de maine. In zbuciumul vostru industrial, cand a-ti incepe o greva fara nicio remuscare, va este reamintit ca ferice este de sarac si ca oamenii sunt frati in imparatia Domnului. Cand sunteti pe cale sa va predati tentatiei, antrenamentul vostru evreiesc va bate intimidator pe umar si va indeparteaza cupa plina de la gura.”

”Crestinilor, voi niciodata nu ati devenit crestinati. In acest sens am esuat in ceea ce va priveste. Insa v-am stricat mereu bucuria Paganismului. Asadar, de ce nu ne-ati repugna? Daca ne-am fi aflat noi in locul vostru, v-am fi displacut mult mai cordial decat o faceti voi. Si nu v-am fi ascuns motivele pentru care am fi facut-o. Nu am fi recurs la subterfugii si pretexte transparente. Cu milioane de negustori evrei nespus de respectabili, nu am fi insultat inteligenta voastra si sinceritatea noastra, vorbind despre comunism ca despre o filozofie evreiasca. Si cu milioane de saraci evrei care muncesc din greu ca necalificati si in comertul ambulant, nu am fi devenit ridicoli, vorbind despre capitalismul mondial ca despre un monopol evreiesc. Nu, ci am fi trecut direct la subiect. Am fi contemplat aceasta harababura confuza si anosta pe care o numim civilizatie, aceasta amestecatura jumatate crestin- jumatate pagan, si – daca ne-am fi aflat in locul vostru – v-am fi spus hotarat:

”Pentru aceasta dezordine va multumim voua, profetilor vostri si Bibliei voastre.”

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ben klassen
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014633 (s)