News Flash:

"Materie si spirit", expozitia sculptoritei in fier Misha Diaconu

13 Februarie 2013
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
Misha Diaconu
Una dintre cele mai talentate sculptorițe romane în fier, Misha Diaconu, îşi prezintă la Imbold, Galeria prima expoziţie personală intitulată „Materie şi spirit”. Expoziţia cuprinde o serie de şapte lucrări şi instalaţii inspirate de muzică, teatru, senzualitate şi fluiditate, dispuse atat în interiorul, cat şi în curtea Galeriei.

Cele şapte piese marchează aventura creatoare a artistei din ultimii 7 ani. Cateva dintre ele fac parte din colecţii private şi sunt expuse în premieră într-un spaţiu public, altele sunt piese care nu au fost expuse pană în prezent sau lucrări care au facut parte din colectivele în care artista a expus în ultimii 2 ani. Expoziţia este o oportunitate unică de a le privi în ansamblu, de a înţelege călătoria Mishei Diaconu de la prima lucrare, „Samanţă”, pană in prezent.

Titlul expoziţiei este preluat de la cele trei panouri pe suport mix metal-ceramică-sticlă, inspirate de teatru şi muzică; trei personaje care amintesc de laitmotivul arlechinului, care dispare şi reapare în creaţiile Mishei Diaconu.

Misha Diaconu este cel mai adesea asociată cu cateva sculpturi amplasate în spaţii neconvenţionale din Bucureşti, spaţii expuse de obicei unui trafic intens: „Arlechinul”, expus în Piaţa Romană (Idelier) în perioada 2010-2011, diverse sculpturi şi instalaţii permanente – Atelierul de Producţie, Bucureşti (2011 – prezent).

Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociaţiei Imbold şi un spaţiu independent de generare şi expunere de artă contemporană.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

misha diaconu imbold galeria
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 24 queries | Mysql time :0.020218 (s)