News Flash:

Meniu de regina! Iata ce mananca si ce bea Regina Elisabeta a II-a

9 Ianuarie 2019
255 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6830 RON (+0.0008)
USD: 4.1063 RON (+0.0090)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Regina Elisabeta a II a

Sunteti curiosi sa aflati cum arata meniul unei regine? Daca pana acum va imaginati ca Regina Elisabeta a II-a, ( Regina Marii Britanii) se bucura de mese rafinate si de preparate sofisticate in fiecare zi, se pare ca lucrurile nu stau tocmai asa.

La urma urmei, si ei sunt tot oameni, iar preferintele lor culinare sunt de multe ori mai banale si mai simple decat a multora dintre noi.

Potrivit publicatiei The Thelegraph, de doua ori pe saptamana, bucatarul-sef al casei regale, Mark Flanagan, ii prezinta Reginei un meniu complex cu sugestii de preparate. Astfel, Regina alege doar preparatele care ii plac si bucatarul incepe imediat prepararea lor, cu produse bio, din fermele detinute de Regina.

Un fost bucatar al casei regale, Darren McGrady, a declarat ca Regina nu este foarte pretentioasa si nici nu este o gurmanda: „Regina mananca pentru a trai, spre deosebire de Printul Philip caruia ii placea la nebunie sa manance si sa vorbeasca despre mancare toata ziua. Atunci cand regina ia cina de una singura, este foarte disciplinata. Regula este una simpla – produse fara amidon”.

Ce mananca si ce bea Regina Elisabeta a II-a intr-o zi obisnuita

Ziua Reginei incepe la ora 7.30 a.m, cand se trezeste, cu o cana de ceai Earl Grey (cu lapte, fara zahar) si cativa biscuiti Marie, numiti dupa Marea Ducesa Marie a Rusiei, sosia Printului Alfred, al patrulea fiu al Reginei Victoria.

Regina obisnuieste sa ia micul dejun impreuna cu Printul Filip. Acesta consta, de obicei, in iaurt cu cereale si paine prajita cu marmelada.

Inainte de pranz, Regina Elisabeta consuma o bautura alcoolica compusa din: o parte gin, doua parti vermut, o felie de lamaie si cateva cuburi de gheata.

Masa de pranz se serveste la Palatul Buckingham, in jurul orei 13:00 si, de cele mai multe ori, este alcatuita din peste si legume – limba de mare la gratar cu spanac si crutoane, sau somon cu salata de fenicul si mere verzi.

Ca desert, Regina Elisabeta prefera compotul de fructe sau tartele. Ceaiul de la ora 17 este acompaniat de felurite dulciuri – pandispan, miere, turta dulce, bicuiti cu ciocolata sau cu fructe, dar si cu fel de fel de gustari sarate: rulouri cu somon, castravete si maioneza, de exemplu.

La cina, Regina Elisabeta si Printul Filip se desfata cu mancare ceva mai rafinata – cotlete de miel, friptura de vita sau de oaie, somon, cu garnitura de legume si un pahar de Martini.

Seara, la desert, cei doi mananca fructe din gradina Palatului Regal (capsune, piersici etc.).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

meniul regine mese rafinate sofisticate mark flanagan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Camila Rodela  | #9995
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea mi-a sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@*****.com
sau WhatsApp +447459511615
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020183 (s)