News Flash:

MOTIVUL HALUCINANT pentru care CEAUSESCU si-a schimbat DATA NASTERII!

22 Mai 2015
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul presedinte al Romaniei s-a nascut la 23 ianuarie, dar a fost inregistrat trei zile mai tarziu, conform Registrului Starii civile pentru nasteri, ca primul copil nascut in 1918 la Scornicesti.

De ce Nicolae Ceausescu si-a trecut in toate autobiografiile ziua de 26 ianuarie ca data a nasterii, greu sau imposibil de stiut. S-a spus, dupa moartea sa, ca „marele erou” s-ar fi ferit sa-i fie umbrite aniversarile de sarbatoarea apropiata a Unirii Moldovei cu Tara Romaneasca. Ziua de 26 ianuarie 1918 si-a declarat-o insa ca data a nasterii sale mult inainte de-a banui c-o va face sarbatoare nationala.

Greu de crezut insa ca in Scornicesti, cea mai mare comuna din judetul Olt, nu s-a nascut niciun copil pana la Ceausescu la 23 ianuarie. Mai curand, programul slujbasului Primariei care inregistra nou-nascutii si mortii depindea de starea vremii, dispozitia proprie ori intamplare decat de regulamentele institutionale. Nici tatii nu se grabeau sa-si inregistreze pruncii.

Vezi si Nicolae Ceausescu, asa cum nu l-ati mai vazut - FOTO

„Act de nastere din anul una mie noua sute optsprezece luna Ianuarie ziua Doua zeci si sase, la orele Douasprezece amiazi. In ziua de Doua zeci si trei ale curentei luni, la orele Douasprezece amiazi, s-a nascut la casa Parintilor sei din Comuna Scornicesti Judetul Olt, un copil de sex barbatesc caruia i s-a dat prenumele Nicolae, numele de familie fiind Andruta Ceausescu, fiu al Dlui Andruta Ceausescu de ani Doua zeci si cinci de profesie Agricultor, domiciliat in comuna Scornicesti si al Licsandra Ceausescu nascuta Florea D. Militaru de ani Doua zeci si patru, de profesie Agricultore (sic!), domiciliata in Comuna Scornicesti. Nasterea ne-a fost anuntata de catre Tatal copilului care ne-a infatisat copil. Prezenta declaratiune ne-a fost facuta in prezenta martorilor Dl (indescifrabil) Nicolaie de ani cinci zeci de profesie Agricultor domiciliat in Comuna Scornicesti judetul Olt Dl Andrei Ceausescu de ani sapte zeci de profesie Agricultor domiciliat in comuna Scornicesti judetul Olt cari dupa ce li s-a cetit actul, l-au subscris impreuna cu declarantul si cu noi Simeon Palutescu Primar si ofiterul de stare civila din comuna Scornicesti judetul Olt si Dl Costea Radulescu notarul comunei Scornicesti judetul Olt. Declarantele (?!) au semnat iar martori au subscris carte sau subscris de noi”.

Vezi si Cum il ridica in slavi Vadim in tinerete pe Ceausescu - VIDEO

Urmeaza presupusele semnaturi ale personajelor mentionate. Doar semnatura primarului si notarului sunt insa cu scrisuri diferite celui cu care s-a completat formularul, scrie jurnalul.ro.

O mentiune-stampila cu numarul de inregistrare 5420, datata 1996 si semnata indescifrabil, consemneaza decesul lui Nicolae Ceausescu la 30.12.1989. Cu cinci zile mai tarziu dupa executie, desi evenimentul a fost si este notoriu in toata Romania…
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

presedinte romaniei scornicesti nicolae ceausescu unirii moldovei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.080214 (s)