News Flash:

Muzeul National de Arta al Romaniei anunta o licitatie publica pentru inchirierea unui spatiu in care va fi amenajata o cofetarie

13 Martie 2018
274 Vizualizari | 0 Comentarii
Muzeul National de Arta al Romaniei

Muzeul National de Arta al Romaniei organizeaza licitatie publica in vederea atribuirii contractelor de inchiriere pentru spatiile cuprinse in incinta MNAR, in scopul amenajarii si organizarii unei cafetarii cu o suprafata de 12,5 metri patrati pe o perioada de minim un an.

Conditiile si cerintele de participare sunt prezentate in Caietul de Sarcini, care poate fi procurat de la sediul muzeului sau descarcat de pe site-ul institutiei, se arata intr-un comunicat.

Valoarea garantiei de participare la licitatie reprezinta 10% din valoarea chiriei anuale (minim 3.150 euro/ an) de la care se porneste licitatia, respectiv 315 euro, suma de achitat in lei calculata la cursul BNR din ziua efectuarii platii si se va depune in contul Muzeului National de Arta al Romaniei sau la casieria institutiei.

Nivelul minim al chiriei lunare de la care porneste licitatia este de: spatiu in suprafata utila de 12,5 mp la pretul de 21 de euro/mp, respectiv 262,5 euro/luna, calculat in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Criteriul de atribuire este pretul cel mai mare oferit. Licitatia se va desfasura dupa metoda licitatiei publice deschisa, competitiva si adjudecare la cel mai mare pret oferit.

Licitatia publica va avea loc la sediul institutiei, in sediul din Calea Victoriei nr. 49-53, sector 1, Bucuresti, pe 2 aprilie, de la ora 12.00.

Termenul limita de depunere a ofertelor la sediul institutiei este 30 martie, ora 12.00.

Ofertantul va prezenta documentele necesare, conform Caietului de Sarcini, la secretariatul Muzeului National de Arta al Romaniei, din Calea Victoriei 49-53 pana la data de 30 martie, ora 12.00, intr-un plic A4. Plicul exterior trebuie sa fie marcat cu denumirea si adresa titularului dreptului de administrare si cu inscriptia "A nu se deschide inainte de data de 30.03.2018" si va indica bunul imobil pentru care este depusa oferta. Plicul va contine un plic interior sigilat care trebuie sa cuprinda inscrisurile reprezentand documentatia de calificare, conform Caietului de Sarcini si al doilea plic interior sigilat care va include oferta financiara si oferta tehnica, conform Caietuluid e Sarcini. Ambele plicuri interioare vor fi denumite corespunzator.

Anexele-Caietul de Sarcini, modelul de contract si Planul spatiului sunt pe site-ul institutiei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1846 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020644 (s)