News Flash:

Numele regilor daci si alfabetul daco-getic

2 Decembrie 2013
5005 Vizualizari | 0 Comentarii
In denumirea unor regi ai daco-getilor aflam numele zeului Re la care face aluzie Herodot si Vergilius cand vorbesc despre Tara lui Rhesus Exemplificam : regele Rhe-maxos si Bu-Re-bista.
Piesele areologice de la Zarand contin semne grafice care aseamana literelor din alfabetul daco-getic.Unele semne sunt identice.Exemple literele : E=H; A=M ; X=X; Z= Z etc. Semnele scrisului de pe tablitele de la Tartaria au la baza tot semne de pe piesele arheologice de la Zarand.
Similitudinea dintre aceste litere demonstreaza ca invatatii daci s-au inspirat in alcatuirea alfabetului de pe semnele existente pe piesele arheologice provenite din Eden,ca aceste piese de mii de ani se aflau in posesia Marilor Sara Ra din cetatea Sarra. La inceputul mileniului II d Ch. Codex Rohonczi arata „Cei cu pantaloni lungi si largi merg (citeste vin) si-ti aseaza aici ,azi mari profetii,lovite in apararea sa , in apararea lor cu desavarsire si a marii profetii rau lovita … „Aceste mari profetii ,pentru a se aseza sau prezenta in fata conducerii armatei trebuia sa existe in realitate Despre ce obiecte se vorbeste in scrisoarea-mesaj ? Despre piesele arheologice primite de „cei cu pantalonii lungi si largi „ ca lucruri sacre de la generatiile anterioare.
Aceste obiecte erau pastrate sub cel mai strict secret de Marii Sara Ra !! Dupa aceata data piesele au disparut. Nu se pomeneste in niciun document despre existenta marii profetii si nici despre piesele arheologice care contine profetia. Piesele au fost ascunse,introduse in cladirea de sub Crisul Alb.
In comuna Zarand batranii pomeneau cu teama despre papusi introduse sub Crisul Alb iar i oamenii se scuturau de teama cind nevoiti de imprejurari trebuiau sa treaca prin in spatiul cetatii. Circulau zvonuri despre stafii si luminite care noaptea parcurgeau hotarul comunei Zarand. Pe locul unde au fost descoperite piesele, satelitul american a fotografiat sub scoarta terestra Templul Sfant al Edenului. Piesele au iesit la suprafata singure la inceputul secolului XXI dupa intrarea Terrei in Ora Astrala a Omenirii.
Concluzii :
Alfabetul daco-getic a fost determinat in antichitate , prin inspiratie de pe piesele arheologice de savantii cetatii Sarra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

regi daco-getilor herodot vergilius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013529 (s)