News Flash:

Profetia UIMITOARE care arata ce se va intampla cu marile puteri din Europa

15 Martie 2015
2431 Vizualizari | 0 Comentarii
Parintele Cleopa, considerat un sfant de foarte multi credinciosi, avea darul profetiilor. Comuniunea sa cu Dumnezeu era o dovada uimitoare a faptului ca Hristos ii vorbea prin vise si viziuni, iar increderea lui in Dumnezeu era de neclintit.

Parintele Cleopa adesea cita din cartea "Hristmos", care a fost adusa in Romania de pe Muntele Athos. Aici, in jurul unei harti a Europei, erau scrise lucruri care aveau sa se intample cu marile puteri ale vremii. Nu se stie de ce, dar cartea aceasta a disparut fara urma, insa parintele Cleopa a reusit sa copieze cateva fragmente din ea:

Italia
"Am vazut o femeie, pe curva Servastopi, care zicea: Fosta-am tiitoarea unui imparat, dar mi-am pierdut fecioria". Imparatul este Hristos, tiitoarea este Biserica Italiei. In anul 1054 prin ruperea Bisericii catolice de cea ortodoxa si-a pierdut fecioria dogmelor. A pierdut curatia dogmelor originare ortodoxe. Mare pacat. Zice Agatanghel: ca daca ce se va face imparatia crestineasca a rasaritului, va veni Papa de la apus si se va uni cu Biserica Rasaritului si se vor face una precum au fost si mai inainte".

Romania
Am vazut 3 focuri pe o movila inalta pe Dunare, un glas striga: Romanie, Romanie, sfarsitul necazurilor tale un 5 si 50, adica 550 de ani. Vedenia are loc la anul 1327+550 de ani=1877, cand Romania si-a dobandit independenta. "Apoi am vazut un bou si un leu". Boul este mult luptator, dar va scoate drepturile sale, anul 1916 biruinta. "De cand e tara aceasta a avut numai de suferit, dar a rabdat ca si boul" - este boul de pe stema Moldovei.

Vezi si Parintele Dionisie Ignat a vorbit crestinilor de pretutindeni despre faptul ca...


"Leul este prea viteaz, se va ridica deasupra cocosului (Ungaria). Cocosul insa va scoate ochii leului", i-a scociorat in 1940, ne-a luat Ardealul, dar "Leul (Transilvania) a luat inapoi de la unguri Ardealul."

"Si atuncea se vor duce toti la dansul din toate partile si isi vor cere partile tarilor care au fost robite de alti imparati, si isi vor lua locurile care le au stapanit altii cu nedreptate, pentru ca, zice: se vor intoarce fiecare la cuiburile parintesti, ca zice Sf. Metodie: si boul va ragi, adica tara noastra (Romania), care era de jaful tuturor. Asisderea vor face natiunile, si isi vor lua partile lor fiestecare. Ca imparatul acesta asa va fi de pasnic, ca va fi ca un tata al tuturora. Romania va lua toate hotarele sale! "Amaratul de cocos (Ungaria) se retrage in tara lui si nu mai canta altul niciodata". Nu va mai canta Ungaria in Romania niciodata.

Vezi si Parintele Arsenie Boca despre paguba si capital

Germania
Spune profetia, ca va veni inapoi la ortodoxia la care a fost mai inainte de a ajunge protestanta. Si Biserica romano-catolica se va intoarce la ortodoxia rasaritului.

Rusia
"Am vazut 4 stalpi … Am auzit un glas: Rusie, Rusie, sora mea iubita, unde este buna ta credinta? De ce ai facut din Biserici grajduri? La tine va straluci faclia adevarata (ortodoxia), vei fi mult mai iubita la urma, mai mult decat dintai". 70 de ani Biserica Rusiei a fost prigonita 1917-1987, iar acum s-au terminat cei 70 de ani de prigoana, dupa cum au profetit sfintii rusi: Serghie de Radonj, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Tihon de Zadonsk si alti sfinti rusi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parintele cleopa sfant darul profetiilor hristmos italia romania rusia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2008 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047090 (s)