News Flash:

Profetia ULUITOARE a parintelui Cleopa care arata ce se va intampla cu marile puteri din Europa

26 Iulie 2013
67571 Vizualizari | 11 Comentarii
Parintele Cleopa adesea cita din cartea "Hristmos", care a fost adusa in Romania de pe Muntele Athos. Aici, in jurul unei harti a Europei, erau scrise lucruri care aveau sa se intample cu marile puteri ale vremii. Nu se stie de ce, dar cartea aceasta a disparut fara urma, insa parintele Cleopa a reusit sa copieze cateva fragmente din ea:
Italia
"Am vazut o femeie, pe curva Servastopi, care zicea: Fosta-am tiitoarea unui imparat, dar mi-am pierdut fecioria". Imparatul este Hristos, tiitoarea este Biserica Italiei. In anul 1054 prin ruperea Bisericii catolice de cea ortodoxa si-a pierdut fecioria dogmelor. A pierdut curatia dogmelor originare ortodoxe. Mare pacat. Zice Agatanghel: ca daca ce se va face imparatia crestineasca a rasaritului, va veni Papa de la apus si se va uni cu Biserica Rasaritului si se vor face una precum au fost si mai inainte".
Romania
Am vazut 3 focuri pe o movila inalta pe Dunare, un glas striga: Romanie, Romanie, sfarsitul necazurilor tale un 5 si 50, adica 550 de ani. Vedenia are loc la anul 1327+550 de ani=1877, cand Romania si-a dobandit independenta. "Apoi am vazut un bou si un leu". Boul este mult luptator, dar va scoate drepturile sale, anul 1916 biruinta. "De cand e tara aceasta a avut numai de suferit, dar a rabdat ca si boul" - este boul de pe stema Moldovei.
"Leul este prea viteaz, se va ridica deasupra cocosului (Ungaria). Cocosul insa va scoate ochii leului", i-a scociorat in 1940, ne-a luat Ardealul, dar "Leul (Transilvania) a luat inapoi de la unguri Ardealul."
"Si atuncea se vor duce toti la dansul din toate partile si isi vor cere partile tarilor care au fost robite de alti imparati, si isi vor lua locurile care le au stapanit altii cu nedreptate, pentru ca, zice: se vor intoarce fiecare la cuiburile parintesti, ca zice Sf. Metodie: si boul va ragi, adica tara noastra (Romania), care era de jaful tuturor. Asisderea vor face natiunile, si isi vor lua partile lor fiestecare. Ca imparatul acesta asa va fi de pasnic, ca va fi ca un tata al tuturora. Romania va lua toate hotarele sale! "Amaratul de cocos (Ungaria) se retrage in tara lui si nu mai canta altul niciodata". Nu va mai canta Ungaria in Romania niciodata.
Germania
Spune profetia, ca va veni inapoi la ortodoxia la care a fost mai inainte de a ajunge protestanta. Si Biserica romano-catolica se va intoarce la ortodoxia rasaritului.
Rusia
"Am vazut 4 stalpi … Am auzit un glas: Rusie, Rusie, sora mea iubita, unde este buna ta credinta? De ce ai facut din Biserici grajduri? La tine va straluci faclia adevarata (ortodoxia), vei fi mult mai iubita la urma, mai mult decat dintai". 70 de ani Biserica Rusiei a fost prigonita 1917-1987, iar acum s-au terminat cei 70 de ani de prigoana, dupa cum au profetit sfintii rusi: Serghie de Radonj, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Tihon de Zadonsk si alti sfinti rusi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parintele cleopa hristmos romania muntele athos italia germania rusia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (11)

Constantin  | #96
Aceste profetii scrise de parintele arhimandrit Ilie Cleopa se pot regasi la cartea ,,PELERINUL ROMAN"{o carte de culoare portocalie)se gaseste la protoierie sau la biserici ortodoxe!
sarah  | #473
Am fost de multe ori la acest pustnic, si l-am auzit indemnandu-i pe preotii tineri care se plangeau de prezenta pocaitilor in parohiile lor sa-i zdrobeasca..
Mi-a placut intotdeauna sa alerg la radacina problemelor, caci un diagnostic nu se poate pune decat cand cunoastem cauza bolii.
Dupa multi ani am descoperit ca :
-D-zeu este dragoste
-D-zeu tatal si-a dat singurul Sau Fiu pentru pacatele noastre
-nu este alt mijlocitor intre om si D-zeu decat Isus Hristos
-Biserica este multimea de oameni care il recunosc pe Isus drept Mantuitor
-recunostem ca cineva este al Lui Hristos daca are dragoste pentru altii (unde este dragostea din bis ortodoxa?)
-Hristos ne cheama la pocainta , deci care este argumentul bisericii ortodoxe in ceea ce priveste pocaitii ? Protestantii sant tot pocaiti ,caci original au venit din bis. catolica, au protestat impotriva invataturii gresite
-daca Hristos e viu si ne-a trimis Duhul sau cel Sfant sa ne calauzeasca de ce e nevoie de o structura omeneasca care sa-i ia locul?
gogu  | #1177
nu mai suport sa vad atatea si atatea profetii... la ce iti trebe profetia unui om daca ai cuvantul lui dumnezeu in biblie ...la ce sa asculti invataturile nu stiu cui parinte daca poti asculta de cuvantul lui dumnezeu asa cum este el.... cum poate fi mai bun cuvantul unui om,orsicat de credincios ar fi el, decat cuvantul domnului... la ce e buna o cale de a crede in domnul daca aceasta te invata gresit sa crezi in domnul,de ce si de ce sunt atatia si atatia parinti si preoti si pastori si altii, care intai spun cuvantul lor si apoi al domnului,am vazut atatea indemnari la fapte rele ale conducatorilor religiosi impotriva altor religii, unde scrie in biblie unde spune domnul ca asa trebuie procedat, unde spune domnul care religie e mai buna???? unde spunetimi si mie... nu spune asta, ci doar ne da mesajul si ajutorul prin care ne araata ca cel care crede cu adevarat i se v-a arata calea...nu pot sa va mai vad in fata ochilor ca imi umplu sufletul cu rautate din minciuna si lacomia ce va sade in burta voastra... nu stiu cand m-am uitat ultima oara in ochii unui lideer religios si sa vad ceea ce trebuie sa vad in ochii lui... afacerea asta bisericeasca nu v-a inceta niciodata dar macar abtinetiva sa mai faceti profetii oameni buni... ca asta sunteti voi oameni... nu Dumnezeu nu sfinti... ce sfinti aveti in minitile voastre... unde spune in biblie ca ala si ala si ala sa fie sfinti... unde spune... cati din sfintii bisericilor voastre la sfarsitul veacurilor la judeacata vor merge in rai??? cati ? sunt curios din moment ce mare parte din sfintii astia au omorat si torturat in numele bisericii si multe altele... cum sa spui tu liderule unui om sa se roage la un sfant stiind ce a facut acel sfant... de ce nu ii spui omului sa se roage la dumnezeu de ce???? nu pot intelege este ca si cum cineva se afla pe marginea prapastiei si Tatal nostru al tuturor Ii da o mana de ajutor si intervine un lider bisericesc care intre omul aflat pe marginea prapastiei si dumnezeu mai aduce 10 oameni care se tin lant de mana ca sa il ajute pe acel om... ce se v-a intampla? uite ce...intre cei 10 oaameni v-a fi unul mai slab care nu v-a rezista si mana i se va deschide si omul v-a cadea in prapastie... si va intreb eu aici , cine pe pamantul asta este mai puternic decat dumnezeu? de ce sa nu il lasam pe domnul sa il salveze pe acel om? de ce??tot degeaba am vorbit dar nu pot sa ii mai vad pe oamenii astia nu sfintii astia , oameniii astia afisati si toate acele invataturi strambe cu multi samburi de pacat in ele...
vasile  | #1178
CUVANTUL POCAIT inseamna OM FARA PACAT si nu schimbarea credintei cum zic unii sectanti.Daca ei se considera fara pacat atunci sant pocaiti.
gratiela cotos  | #1181
pocaiti,adica sfinti...ortodocsii spun sfinti,protestantii spu pocaiti..de parca voi ,protestatii pueti pecetea...Iisus matuitorul o pue ptr toti...Parintele Cleopa a fost un om cu viata curata si sfanta...nu va comparati cu el, nu aveti ,voi ereticii , de ce sa l judecati si categorisiti...Vedeti va de dunga voastra..el va fi judecat de Mantuitorul,ca si noi ceilalti,el spunea ca este cel mai mare pacatos, nu sfant...Sarah, esti penticostala? Stai in banca ta de penticostala,mai citeste si mai invata inainte de a ti da cu parerea, nu te a chemat nimeni sa i judeci pe ortodocsi...Noi nu va judecam,noi ne rugam ptr voi...Asta i diferenta intre noi si voi..Parintele ne indemna tot timpul sa nu intram in polemici cu voi..nu avea rost..vrei sa stii despre credinta ortodoxa? iti spun..despre a ta nu ma intereseaza... Asta spunea Parintele Cleopa si nu minciunile tale
justme  | #1183
Ma intreb, cata lume pleaca' urechea la asemenea baliverne , Ar trebui sa se trezeazca cei ce cred in asemenea aberatii si sa se/ngrijeasca mai cu atentie de sufletele lor . Sunt multe persoane care nu au experienta vietii si accepta de bun mai tot' ce li se ofera ca de exemplu aceasta informatie venita de la un om in varsta , un om pe care varsta i-a pus judecata la pamant asa cum ne va pune pe toti daca vom avea norocu si sansa sa atingem venerabila varsta.
Multumesc!
Tudor  | #1185
Biblia a fost modificata si scrisa dupa mintile luminate .adevarul absolut nu il stie nimeni. Din aceasta cauza nimeni nu se poate mantui si trai vesnic. Dumnezeu a spus a trimis etc. Omul a chinuit a rastignit a incatusat si inlantuit dumnezeirea. A distfus tot ce a trimis. Nimeni nici macar nu are puterea sa isi imagineze ce inseamna Dumnezeu. In cazul in care cineva avea putere sa-si imagineze putina dumnezeire era sanatoasa mental fizic si spiritual. Traiau dupa constiinta lasata de Dumnezeu si nu constiinta cu care ii indoctrineaza multi ca asa e fffffffbine cand de fapt se intampla invers. Nici liberul arbitru nu mai exista. Pace voua si ma rog sa se faca voia LUI si nu a voastra.
maria  | #1186
sa va fie tarna ujoara eu aam dormit sarastiea Neanti cind avea ni ciac 6 ani acum sintem en spanea sa va dea dumezeu multa sanatate am fost si am vazut pestrea sinta todora unde le cinta pasrele si ni dadea de unde sa bea apa dumezeo sa va ajute
anonim  | #1237
toti acesti oameni care se pretind pocaiti( penticostali)etc...de ce tot timpul , in invataturile pe care le credeti voi de cuviinta trebuie sa va le gati de unii sfinti sau de unii preoti ortodocsi?? de ce nu va puteti vedea de viata voastra si sa nu mai judecati pe altii., de ce la presupusa voastra biserica nu stiti decat sa criticati si sa judecati ortodocsi.. voi pocaiti nu stiti decat sa judecati alte religii chiar daca acestea nu va judeca..atata timp cat nu stiti cine au fost sfintii si tot ce au tras ei pe acest pamant ...lasatii sa se odihneasca in pace.. nu va mai legati de viata niciunui om deoarece Dumnezeu lea dat tuturor dreptul de a alege... iar daca chiar va incurca aceste profetii nu le mai judecati si si indreptativa mintea catre Dumnezeu
alex.  | #1238
Delirium tremens!!!
lorenzo  | #1477
IMI PARE RAU DAR NIMIC NU E ADEVARAT DIN CEEA CE SPUNE.CA DE OBICEI SE SUCESTE TOTUL PE DOS DOA CAND ESTE UN PERICOL EX.(UCRAINA-RUSIA).AZI AM CITIT O CARTE IN CARE O DOAMNA IN VARSTA A FOST IN MOARTE CLINICA PTR. CEVA TIMP.DUPA CE SI-A REVENIT (catolica convinsa)A SPUS CA NIMIC DIN CEEA CE A NVATAT-O CATOLICISMUL NU EXISTA SI NU ESTE ADEVARAT,SI NU ESTE SINGURA CARE DECLARA ASA CEVA......CARTEA SE NUMESTE " EXTRAORDINARE EXPERIENTE" SCRISA DE PROFESO IN PSIHOLOGIE EVELYN VALARIANO .PACAT CA ACEASTA DOAMNA A VRUT SA-SI SCRIE EA SINGURA EXPERIENTILE SI BISERICA I LE-A INTERZIS...DE A SCRIS-O ACEST PROFESOR? PTR. CA BISERICA NU ARE CURAJUL SA ATECE PERSONALITATI DE CALIBRU...CAZUL DAN BROWN---Il codice da Vinci .
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013100 (s)