News Flash:

Publicatii renumite din presa scrisa, existente in patrimoniul Muzeului Stiintei si Tehnicii, expuse la Iasi

3 Mai 2017
291 Vizualizari | 0 Comentarii
afis muzeul stiintei si tehnicii
Muzeul Stiintei si Tehnicii „Stefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” Iasi, in parteneriat cu Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Iasi, organizeaza in perioada 4 - 14 mai 2017, la sediul facultatii, din bulevardul Prof.univ.dr.Dimitrie Mangeron nr. 73, expozitia temporara „Universul informatiei - publicatii periodice din patrimoniul muzeal”.

Vezi si Minunatul tezaurul monetar de Tiganesti este exponatul lunii la Muzeul de Istorie din Galati
Parte integranta a presei scrise, publicatiile periodice au patruns si au cucerit societatea, fiind destinate si accesibile unor categorii mari de cititori. Expozitia aduce in atentia publicului, pentru prima data, o serie de publicatii periodice, tiparite in Romania si strainatate, existente in patrimoniul Muzeului Stiintei si Tehnicii „Stefan Procopiu”. In expozitie sunt prezentate numere ale unor reviste de tehnica, stiinta, cultura sau de interes general, precum: „Radio Roman”, „Radio Universul”, „Fotograful”, „Ethos”, „Vasile Adamachi”, „Natura”, „Secolul 20”, „Stiinta si Tehnica”,„ Radio Welt”, „Paris Ilustré”, „Modern Wireless”, „Television”, „Telefunken”, aparute la sfarsitul secolului al XIX-lea, pana in anii 1960.
Expozitia este inclusa in cadrul programului celei de-a VI-a editii a „High School Science Projects”, simpozion organizat anual de Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului, care va avea loc sambata, 6 mai 2017, la sediul facultatii.
Curatorul expozitiei este ing. Teodora-Camelia Cristofor, muzeograf in cadrul Muzeului Stiintei si Tehnicii „Stefan Procopiu”.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

presei scrise publicatii periodice reviste expozitia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1870 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020150 (s)