News Flash:

Regulamantul Concursului National de Proza „MIHAIL SADOVEANU” editia a VI-a la Iasi

4 Iunie 2013
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
Concursul National de Proza „Mihail Sadoveanu”, editia a VI-a, Iasi, 1-3 noiembrie 2013, se desfasoara in conformitate cu regulamentele Uniunii Scriitorilor din Romania si este organizat de Muzeul Literaturii Romane Iasi si Uniunea Scriitorilor din Romania – filiala Iasi, in parteneriat cu COPYRO (Societate de gestiune colectiva a drepturilor de autor), Consiliul Judetean Iasi, Primaria Municipiului Iasi si Editura Junimea.
1. La concurs pot participa autori in varsta de pana la 50 de ani, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor si nu au debutat editorial.
Concursul va avea doua sectiuni, dupa categorii de varsta, dupa cum urmeaza: 
a) Categoria Junior, pentru participanti in varsta de pana la 16 ani inclusiv;
b) Categoria Senior, pentru participanti intre 17 si 50 de ani.
2. Participantii vor trimite 1-3 lucrari in proza, dactilografiate la 1,5 randuri, de pana la 15 pagini fiecare lucrare, format A4, semnate cu moto si avand precizarea categoriei Junior sau Senior, si fara alte precizari privind persoana.
3. Sunt acceptate in concurs lucrari nepublicate si nepremiate la alte concursuri literare.
4. Lucrarile, dactilografiate in 2 (doua) exemplare, vor fi trimise pe adresa: Muzeul Literaturii Romane Iasi, str. V. Pogor nr. 4, cod. 700110, Iasi (tel. 0747.499.400), cu mentiunea Pentru Concursul „Mihail Sadoveanu”, pana la data de 4 octombrie 2013 (data postei). In coletul postal va fi introdus un plic inchis (avand acelasi moto), care va contine numele si prenumele autorului si un CV complet (locul si data nasterii, o copie dupa cartea de identitate, studii, activitate literara, adresa completa, numarul de telefon si adresa electronica).
5. Juriul Concursului, stabilit de Muzeul Literaturii Romane Iasi si Uniunea Scriitorilor din Romania, va acorda, pentru fiecare categorie de varsta, Premiul „Mihail Sadoveanu”, premiile I, II si III (in bani), precum si mentiuni din partea revistelor literare partenere, constand in publicarea textelor.
7. Lucrarile premiate vor fi publicate, cu acceptul autorului, in Antologia Festivalului-Concurs National de Proza „Mihail Sadoveanu”, editia a VI-a, 2013.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mihail sadoveanu editia iasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013709 (s)