News Flash:

Retete de Paste. Cum se face ciorba de miel. Chef Catalin Scarlatescu dezvaluie secretul pe care ar trebui sa-l stie orice gospodina

26 Aprilie 2019
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
scarlatescu

Ciorba de miel este o proba de foc pentru gospodine. Dar chef Catalin Scarlatescu ne indeamna sa fim inventivi si relaxati cand preparam acest fel traditional.

Cracuta de leustean este delicioasa la supa crema de miel. Toate bucatelele de carne care va raman de la friptura sau de la stufat, puteti sa le fierbeti timp de 3 ore cu ceapa, morcov si telina.

Iti mai trebuie morcov, telina, ceapa, verdeata din belsug , faina si zeama de lamaie.  Pe langa toate acestea, exista si cateva ingrediente secrete pe care chef Catalin Scarlatescu le stie de la bunica lui: usturoiul.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba inventivi relaxati traditional supa crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015259 (s)