News Flash:

SECRETELE DE LA VATICAN ar schimba total ISTORIA OMENIRII, daca ar fi divulgate

5 Februarie 2015
2924 Vizualizari | 0 Comentarii
Este cunoscut faptul ca, incepand cu secolul al XVIII-lea, unul dintre cardinalii care conduceau Sacra Paenitentiaria a hotarat sa se interzica accesul la textele pastrate in Biblioteca Papei, de atunci toti suveranii pontifi interzicand accesul la documentele secrete.

Majoritatea istoricilor considera ca renumitele documente pastrate in biblioteca de la Vatican nu contin secrete care ar influenta latura spirituala insa ar releva detalii impresionante cu impact asupra istoriei omenirii.

Motivele nu au fost foarte clare, insa un alt prelat al acestui ordin, Gabriele Ferretti (1852-1860), a spus ca “textele secrete distrug omenirea daca sunt facute publice”. Pana la aflarea continutului textelor din arhivele Vaticanului cercetatorii nu pot decat sa faca speculatii conform carora ele ar contine informatii socante cum ar fi intalniri istorice cu alte civilizatii cosmice si chiar povesti despre civilizatii disparute de pe pamant.

Vezi si Secretul rusinos de la Vatican

Documentele sunt menite sa faca lumina asupra unor chestiuni delicate din istoria religiei crestine. Este vorba despre 105 documente, dintre care 20 nu au fost niciodata dezvaluite, iar printre acestea se numara mai multe scrisori papale adresate lui Hitler de catre papa Pius XI, in 1934, o misiva catre Sfantul Parinte, inscriptionata pe scoarta de copac de capeteniile triburilor Ojibwe, din America de Nord si scrisoarea regelui englez Henric al VIII-lea catre papa, care a dus la renuntarea suveranului la catolicism si la aparitia religiei anglicane, scriu cei de la 2012en.ro.

O anumita scrisoare este considerata unul dintre cele mai spectaculoase documente. Este vorba despre scrisoarea trimisa de hanul mongol Guyuk, nepotul lui Genghis Han, papei Inocentiu IV. Suveranul pontif ii ceruse liderului mongol sa se converteasca la crestinism iar acesta, ca raspuns, il convocase in Asia, „alaturi de toti regii tai crestini, pentru a va pleca inaintea mea, ca un gest de supunere, caci altfel va voi considera dusmani”.

Teleportarea si levitatia
Iata insa ca, potrivit adeptilor teoriei conspiratiei, documentele scoase la iveala nu nu sunt suficiente! Deoarece Vaticanul ar mai detine secrete tehnologice precum cronoportarea, teleportarea sau levitatia, despre care se crede ca ar fi fost descoperite candva si tainuite cu grija, in catacombele Vaticanului.

Vezi si Dezvaluirea Vaticanului care ZDRUNCINA ISTORIA


De asemenea, Sfantul Scaun ar mai ascunde adevarul despre inceputurile crestinismului care, daca ar fi dezvaluite ar zgudui insasi fundamentele acestei religii si ar putea schimba din temelii nu doar istoria lumii , ci si perceptia noastra despre fenomenul religios.

De-a lungul timpului, arhivele Vaticanului au fost accesibile doar prelatilor catolici. In 1881 s-a permis si anumitor savanti si teologi sa le cerceteze.

Aceste arhive nu sunt pentru publicul larg, iar pentru a le cerceta sunt necesare aprobari speciale din partea Consiliului Cardinalilor. Motivul invocate de catre Vatican este acela ca documentele, multe foarte vechi, s-ar putea deteriora.

Procese verbale
Un document controversat il constituie scrisoarea trimisa de papa Pius XI lui Roosevelt, prin care ii cerea sa se opuna infiintarii unui stat evreu in Palestina. Alte documente incomode sunt procesele verbale ale interogatoriilor luate templierilor de catre reprezentantii papei Clement IV.

Documentul, cunoscut ca „pergamentul Chinon”, nu a fost niciodata dat publicitatii, desi se banuia ca exista. El dezvaluie faptul ca Templierii aveau o ceremonie de initiere ce includea, printre altele, scuiparea pe cruce, renegarea lui Iisus.

Un alt document contine analiza, realizata de o comisie de experti ai Bisericii Catolice, a faimoaselor manuscrise descoperite in 1947 in grotele de langa Qumran, pe malul Marii Moarte. Comisia de specialisti a avizat autenticitatea manuscriselor si chiar a propus revizuirea unor pasaje din Biblie, pentru a corespunde adevarului istoric relevat de pergamentele de la Marea Moarta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cardinalii sacra paenitentiaria biblioteca papei vatican textele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 34 queries | Mysql time :0.052201 (s)