News Flash:

Strategia de distrugere a neamului romanesc

29 Martie 2015
2328 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe internet circula un material despre, cum poti lua in stapanire o tara?. Ce faci cu poporul care o locuieste?.

…”Scriitorul sarb Milorad Pavič in romanul lexicon Dictionarul khazar”, avertizeaza asupra celei mai teribile arme de distrugere a unui popor.
Este vorba de cea mai primejdioasa realitate cu care s-ar putea confrunta un popor inainte sa dispara din istorie: alterarea valorilor!
Prin alterarea valorilor, un popor poate deveni altceva in decursul timpului sau poate devein foarte vulnerabil in perspectiva unei eventuale colonizari culturale din exterior. Valorile sunt fortele care modeleaza intreaga societate si dau consistenta rezistentei in fata presiunilor de schimbare venite din exterior.
Cand valorile din interior dispar prin marginalizare continua, in vidul creat, pot fi aduse noi valori culturale, diferite etnic, dar si confesional.

Romania se va destrama tocmai din aceasta cauza: alterarea deliberata a valorilor.
Iar aceasta destramare are ca punct de plecare exact profetia lui Milorad Pavič: “Se stie ca, atunci cand e sa dispara un popor, intai dispare inalta societate si odata cu ea si literatura”.

Vezi si ROMANIA poate ajunge una dintre cele mai mari PUTERI ALE EUROPEI

Iata care sunt realitatile care vor determina destramarea tarii noastre:
1. – (…) in ultimul timp romanii sunt goniti din propria lor tara prin politici care descurajeaza institutia familiala, concomitent cu scaderea ratei natalitatii si implicit scaderea ratei demografice;
2. – crearea la nivel national a unei stari de sanatate precare a populatiei prin otravirea hranei din comert cu substante nocive corpului uman si slabirea pana la declin a sistemului de sanatate publica, cresterea ratei mortalitatii;
3. – indobitocirea populatiei, prin slabirea sistemului national de educatie, trecerea in umbra a valorilor umane si mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viata pentru toate segmentele de varsta;
3. – distrugerea coeziunii intre cetateni prin cultivarea dispretului fata de ceea ce inseamna romanesc;
4. – disolutia institutionala a statului prin reforme care au bulversat si distrug in continuare esenta a ceea ce inseamna protectia unei natiuni: sistem judiciar, medicina, educatie, administrare teritoriala, arta etc.; ultimele bastioane a ceea ce insemna siguranta nationala si patriotism (internele si apararea) au fost distruse prin aceleasi politici de proasta finantare a institutiilor si subsalarizarea personalului acestor institutii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent si angajarea unor persoane nepregatite in domeniu, incompetente si predispuse la coruptie – rezultatul s-a vazut!”.

Vezi si Asta e Romania adevarata, un clip care iti taie respiratia - VIDEO

Alterarea culturala este determinata pe trei cai:
a). slabirea si aservirea economica, banul determinand chiar schimbarea etniei, care in schimbul stipendiilor se transformau in supusi fideli ai patronului. Apoi avem precedentul Greciei, de stat falimentat si apoi vandut la bucata.
b). crearea starii de confuzie a etniei romanilor, cu alta etnie si aici vezi asocierea dintre “rrom” si “roman”; mediatizarea spectacolelor subculturale a programelor de divertisment cu nuante de mahala de etnie rroma (miss piranda, nunti si petreceri cu interlopi), includem aici si muzica ca factor cultural formator (manelele).
c). diminuarea patriotismului care se manifesta prin promovarea obedientilor politici ca mari valori pe cand romanii care au ceva de spus in profesia lor sunt marginalizati. Totul se aseamana cu un genocid cultural foarte dibaci facut.
Alterarea valorilor este primejdioasa cu atat mai mult cu cat se face cu mana noastra. Cu sprijinul elitelor tradatoare, care pentru un zece arginti vand tot.”

Dar cea mai devastatoare metoda de distrugere,a fost si este cea economica, pusa in practica prin legile aberante, antinationale, de privatizare si de restituire a proprietatilor, legi care au condus la instrainarea bunurilor proprietate publica, a rezervelor naturale, minerale, contar prevederilor Constitutiei Romaniei, care prevede faptul ca bunurile de proprietate publica sunt inalienabile, adica nu se pot instraina.

Sursa: glasul.info
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

internet material romanul lexicon dictionarul khazar popor etnic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2204 (s) | 34 queries | Mysql time :0.079430 (s)