News Flash:

Texte interzise care pot rasturna teoriile cu privire la omenire

29 Februarie 2016
671 Vizualizari | 1 Comentarii
Cu toate ca s-au realizat progrese in decriptarea unor texte, nu in toate cazurile succesul a fost pe masura. Cartea Voinych este un document care isi pastreaza misterele si secretele.  Inca din anul 1920, s-au facut eforturi pentru a decripta textul. In ultimii ani, s-a apelat la calculatoare performante.

Profesorul american William Newbold s-a ocupat 20 de ani pentru a decripta aceste texte. El a declarat ca a reusit acest lucru si ca textul cartii descrie o civilizatie venita din Andromeda.si care a intrat in contact cu omenirea.

Multi cercetatori sunt sceptici cu privire la declaratia lui si au contestat spusele lui Newbold. Cartea este scrisa de o civilizatie necunoscuta, intr-o limba la fel de inaccesibila. Un alt manuscris la fel de misterios a fost descoperit intr-un anticariat, in anul 1880, de catre un preot englez. Manuscrisul se numeste Mathers si a fost insotit de o scrisoare in limba germana, in care se spune ca cine va descifra textul va ajunge la o societate secreta numita Sapiens Donabitur Astris.

Vezi si Un manuscris misterios, descifrat

Textul a fost decodificat de catre cercetatori germani si se refera la explicatia unor fenomene paranormale, puterile unor persoane care au trait aceste fenomene si riscurile la care au fost expusi. Traducerea manuscrisului nu a fost data publicitatii, considerandu-se ca textul nu face bine cititorilor.

Curios este faptul ca textul face referire si la ADN-ul uman, structura, functii, descoperiri care s-au facut la multi ani dupa aparitia acestui text. Jacques Bergier, unul dintre cercetatorii care a avut acces la acest manuscris interzis a declarat ca textul manuscrisului nu face bine omenirii, conceptelor si teoriilor in baza carora existam.

Vezi si O noua explicatie pentru misterul manuscrisului Voynich


Lumea nu este pregatita pentru a citi aceste texte pentru ca tot ceea ce am invatat despre originea umanitatii si dezvoltarea ei s-ar narui in cateva minute. Informatiile despre aceste texte sunt trunchiate, ele au venit pe surse, iar cei care au avut acces la ele sunt rezervati in a face precizari.

Una dintre informatii se referea la faptul ca umanitatea, de-a lungul istoriei, a intrat in contact cu civilizatii nonterestre periculoase care a dus la catastrofe mondiale. Jacques Bergier face o paralela intre textul manuscrisului si straniile aparitii ale oamenilor in negru, dupa fiecare eveniment extraterestru.
El sustine ca multi dintre cei care au fost implicati in astfel de evenimente sau au anchetat aceste cazuri au avut un sfarsit tragic.

Oamenii in negru sunt emisarii unor afaceri tenebre, oculte care nu trebuie cunoscute de populatie. El sustine ca multi oameni de stiinta care au avut acces la astfel de informatii au avut parte de morti suspecte.

Probabil ca aceste texte contin raspunsuri la numarul mare de intrebari pe care fiecare dintre noi le avem. Cine suntem cu adevarat? Care este originea noastra si incotro ne indreptam?
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartea voinych misterele secretele profesorul william newbold newbold
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Vasilica Florina  | #3782
Colaborare cu câştiguri din prima lună! 100-285 de euro lunar! Selectăm urgent persoane din toate localităţile ţării, pentru colaborare part-time sau full-time. Câştigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima lună, iar activitatea este extrem de simplă. Garantăm seriozitate maximă şi cerem acelaşi lucru. Pentru mai multe informaţii, solicitaţi acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: vasilica.florina@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2344 (s) | 23 queries | Mysql time :0.052716 (s)