News Flash:

Un mare SECRET MONDIAL ascuns despre Romania! Se schimba istoria tarii noastre

6 Februarie 2015
98393 Vizualizari | 15 Comentarii
In zona Olteniei se inregistreaza cea mai veche locuire in bordeie din lume(18,000 ani inainte de Christos), cea mai veche activitate de minerit, cel mai vechi tarnacop de miner descoperit vre-o data, cea mai veche activitate metalurgica a aramei din lume (8,000 ani inainte de Christos), cea mai veche scriere din lume (tablitele de la Tartaria, judetul Alba 5-6.000 inainte de Christos). Tot aici s-a inventat arcul, au aparut primele furnale din Europa, si tot de aici au plecat si s-au format celelalte popoare indo-europene si nu numai cum ar fi: iranienii, carienii, italicii, frygienii, scitii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmatii, elenii(ahei si dorieni), fenicienii….etc.
Traco-dacii reprezinta cea mai veche si mai inalta cultura de pe Pamant, anterioara civilizatiei Sumeriene, si totodata cea mai numeroasa (180 - 200 de triburi). Ei puteau fi gasiti in intreaga Europa (Balcani, Ucraina, Ungaria, Austria, germania, Cehoslovacia, Polonia, Italia, Franta, Spania, Turcia europeana, Asia Mica, Africa……chiar si Burii din Africa de Sud sunt tot un neam Dac, din care facea parte insusi Burebista.

Vezi si Anuntul facut de un lingvist german: Cea mai veche scriere din lume vine din Romania 
Scrisul si odata cu el istoria, au aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman, dus probabil acolo tot de triburile care au migrat de aici. Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura din Europa, (neolitic) si printre cele mai vechi din lume. La vremea lor erau singurul popor din lume care foloseau cercul la dispozitivele de masurare a timpului, potrivit ToataRomania.ForumHit.ro
Incepand cu anul 1995, dupa studii indelungate, insa intentionat tinute la subsol, o serie de savanti americani de prestigiu au ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre, unde locuia o populatie neasteptat de dezvoltata, (oare cine?). De altfel Olimpul, legendarul munte din mitologia greaca (ULIMP- Lumina sau Splendoare, in limba traco-daca), nu era altceva decat muntele Bucegi pe care nu intamplator dainuie al doilea Sfinx de pe Pamant. Istoricul Homer spunea ca numai tracii stiau sa lupte calare si cu arcul incepand cu mileniul cinci inainte de Christos.
Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine desavarsita, toate conventiile fiind incheiate verbal si apoi pastrate cu sfintenie. Lipsa de acasa era semnalata printr-un bat lasat la poarta, fiind mai mult decat suficient.
Traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul sub nici o forma a sa.
In jurul anului 1400 I.C, se construieste in Tracia nord-Dunareana, cea dintai scoala cu local de sine statator de pe Terra, numita Androniconul, unde preotii Zamolxieni predau toate disciplinele universitare incepand cu teologia (cultul Zeului Soare si al celor 12 constelatii).
Confom marturiilor ramase posteritatii ale lui Platon si Socrate, insusi Pitagora si-a completat studiile la scoala Zamolxiana, si tot ei afirmau ca in acea vreme in Dacia existau cei mai de seama medici ai timpului.

Vezi si TEORIE HALUCINANTA: De ce nu iubesc Iluminatii Romania. 
Istoricul Herodot, ii considera pe Cimerieni originari de pe versantul Nord-Estic al Carpatilor,(Moldova de astazi). Apoi o parte din ei s-au deplasat spre Sud, in Anatolia, unde au fost cunoscuti ca Cimiry. Migrati ulterior catre Italia, Spania, Anglia si Irlanda au fost cunoscuti sub denumirea de celti.
Zona Nord -Dunareana (Romania de astazi), a fost considerata din vechime drept un paradis terestru.Un teren bogat in aproape toate bogatiile pamantului, cu terenuri agricole(Granarul Europei de mai tarziu), pasuni intinse, toate formele de relief, un incredibil sistem hidrografic natural, o zona bine aparata contra majoritatii dezastrelor naturale…..etc. Ca un miracol unic al istoriei, locuitorii acestei zone n-au putut fi alungati din vatra stramoseasca si nici deznationalizati.
Romanii pastreaza in continuare limba, portul, obiceiurile, traditiile stramosilor de acum 7.000 de ani. Analizele minutioase de sange, demonstreaza un alt miracol : in ciuda numeroaselor invazii, inclusiv mult distorsionata ocupatie romana, ne-am pastrat puritatea genetica, specifica stramosilor nostri.
Romania ramane un miracol, caruia i s-a prevazut un viitor mesianic. Profetul indian Sundhar Singh scria in 1922, ca romanii vor deveni un popor indragit si respectat de toate popoarele lumii.
Bibliografie:
- Augustin Deac - Istoria Adevarului Istoric
- P.L.Tonciulescu - Ramania, paradisul regasit
- Nicolae Densusianu - Dacia Preistorica , Vol.1, 2, 3, 4, 5
- Cornel Barsan - Revansa Daciei
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

olteniei tartaria popoare indo-europene traco-dacii burebista olimpul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (15)

Sorela  | #2408
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: sorelascacon@yahoo.com
corina  | #2410
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi online. Se lucreaza comod de acasa aprox. 3 ore pe zi. Program part-time, vi-l faceti dupa bunul plac. Nu este necesara experienta. Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Cereti detalii la adresa : corina_nita2001@yahoo.com Oferim si solicitam seriozitate! Nu uitati: Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta ! ACTIUNEA PRODUCE REZULTATE!
Wiltis  | #2413
Istoria Reală nu o poate schimba nimeni, numai că... nimeni nu o cunoaște! Ceea ce a ajuns prin cărți și tratate, e doar ceea ce mintea limitată a omului a putut cuprinde și ceea ce interesele unuia sau altuia dintre istorici le-au dictat să consemneze!
Anne Marie Bejliu  | #2414
Notă maximă pentru informaţie.
Păcat că scrieţi agramat într-un asemenea articol.

VREODÁTĂ adv. Mai de mult, cândva, odată; la un moment dat, în viitor. – Vre[o] + odată.
Sursa: DEX '09 (2009)
irelevant  | #2416
cel mai sfertodoct articol peste care am dat.
Nu aveti nicio dovada, nu va furnizati nici macar sursa de unde ati facut studiul. Sau de unde ati dat copy/paste
Postati o serie de randuri de rahat fara ca macar sa va sustineti convingerile.
Cred ca de fapt sunteti invidiosi pe klingonieni care ne-au rapit fecioarele dace si ne-au returnat niste rebuturi care au nascut copii imbecili.
Rad si curcile de postarea voastra.
Ruth  | #2417
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ruthsmile@yahoo.com
marilena  | #2419
istoricul Homer?????????????!!!!!!!!!!!!
Gica  | #2421
Nici nu m-am mai obosit sa citesc articolul cand am dat peste prima greseala de gramatica...asa jurnalisti, asa doctori, asa profesori, asa tara...
prometeu  | #2735
Voi pe cine credeti ca prostiti?Burii se trag din Burebista?Astia sunt urmasii olandezilor care au colonizat teritoriile din Africa de sud.Apoi au venit englezii .Ati auzit despre razboiul acestora cu burii la sfarsitul sec.19?Prostiti poporul cu tot felul de minciuni,aberatii si fantasmagorii.Rusinica!!!!
mada  | #3015
Unde a invatat sa scrie vre-o data, oare ?
Si la gfeografie-i tare, jud Alba e in Oltenia ? CICA SE SCHIMBA ISTORIA,DAR VAD CA SI LIMBA SI GEOGRAFIA. bravos natie.
Levi  | #3016
Avionul tot in oltenia s-a inventat inaintea lui Cristos.
altanonim  | #3261
nu stiu cum am ajuns sa va urmaresc, sincer.... si hai sa dam o nota de credibilitate articolului, ce mai conteaza ce am fost? conteaza ce suntem, din mari luptatori pe cai, turma de oi :)))
altanonim  | #3262
nu stiu cum am ajuns sa va urmaresc, sincer.... si hai sa dam o nota de credibilitate articolului, ce mai conteaza ce am fost? conteaza ce suntem, din mari luptatori pe cai, turma de oi :)))
altanonim  | #3263
nu stiu cum am ajuns sa va urmaresc, sincer.... si hai sa dam o nota de credibilitate articolului, ce mai conteaza ce am fost? conteaza ce suntem, din mari luptatori pe cai, turma de oi :)))
DDDoN  | #3595
Avand in vedere ca Romania ,făcea parte din ORDINUL DRAGONULUI ,încă din anul 15k(15.000 î.Hr. ) dovedește faptul că țara noastră revendica multe teritorii așa-zise marile puteri ale lumii ,care ulterior au pus stăpânire pe aproximativ tot teritoriul țării este ceva halucinant.Și nu mă refer la miile de ani care au trecut peste deoarece n-am fost prezent să zic cert ce a fost sau nu.Faptul că acum am ajuns să fim conduși ca niște marionete de Americani,Ruși,Chinezi eu eram de părere măcar să avem noi bazele noastre militare ,fabricile noastre nu ale strainilor .. ș.a.m.d.Toate chestiile astea aparent minore contează enorm fraților ,pentru că în urma unui război picăm exact la mijloc sub dominația sclaviei ,deoarece o să ne împingă cu forța din spate pt. sacrificarea binelui lor ,iar noi poate în altă viață. Romania ar trebuii să-și fii ținut steagu sus măcar pt. nume și sângele de Roman... degeaba imn ,degeaba atâtea dispute deja suntem trecuți la categoria Ø din puntul tuturor țărilor cu renume. Limba noastră normal are legătură cu aproximativ 57% în limbaj global prin fiecare gramatică în parte. Nah ,oricum degeaba rupem noi 2,3 milioane care ne-am trezit tocmai acum tăcerea ... în primul rând nu rezolvăm absolut nimic ,iar în al doilea rând nimeni nu te bagă în seamă ,iar cine te aude zice că aberezi.Asta e ROMANIA ,țara mânuită de proștii care n-au fost în stare să mențină prestanța pe podiumul marilor state ale lumii.
Clear @!@
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.081112 (s)