News Flash:

Un nou volum incitant semnat Dinu Sararu

20 Februarie 2017
282 Vizualizari | 0 Comentarii
Dinu Sararu
Marti, 21 februarie, ora 11.00, la Salonul Artelor din incinta hotelului Marshal Garden, etaj 5, Calea Dorobantilor, nr. 50B, sector 1, va avea loc lansarea volumului Ura din ochii vulpii in prezenta autorului -Dinu Sararu.

Dinu Sararu revine in atenţia publicului cu o poveste-metaforă care confirma de ce scriitorul a fost supranumit „cel mai mare romancier politic din Romania“. Ura din ochii vulpii este, asa cum dezvaluie chiar Dinu Sararu in deschiderea cartii, romanul unei mari dezamagiri. Cartea porneste de la evenimente reale, pe care scriitorul le transfigureaza cu bine-cunoscutul sau talent, dandu-le noi si noi valente. Astfel, cititorii au privilegiul de a martorii experientei traite de autor putin inainte si dupa caderea comunismului, pe vremea când era directorul Teatrului Mic.

Povestitor cu har, fin observator al naturii umane si portretist de o mare subtilitate, Dinu Saaru face o incursiune în viața culturala a acelor vremuri si ne ingaduie sa fim partasii unor intamplari tulburatoare. Romanul este o meditaţie asupra conditiei artistului, dar si o cutremuratoare poveste despre dragoste, prietenie si tradare.

Coperta, conceptia grafica si ilustrațiile au fost create de graficianul si sculptorul Mircia Dumitrescu.

Invitati: Ovidiu Enculescu, directorul Editurii RAO, prof. univ. dr. Ilie Badescu, directorul Institutului de Sociologie al Academiei Române, membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, romancierul Stefan Mitroi, publicistul si prozatorul av. dr. Marian Nazat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salonul artelor dinu sararu romania cartea teatrului mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Cultural.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013974 (s)